Bravúros győzelem Monoron​. A hétközi fordulóban ahhoz a remek formában lévő Monorhoz látogattunk, akik legutóbb épp az éllovas Kecskemét csapatát múlták felül, így tudtuk, hogy sokat kell dolgoznunk azért, hogy győztesen távozzunk a kék fehér csapattól.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Monor SE - FC Dabas (0:1)

Bravúros győzelem Monoron

A hétközi fordulóban ahhoz a remek formában lévő Monorhoz látogattunk, akik legutóbb épp az éllovas Kecskemét csapatát múlták felül, így tudtuk, hogy sokat kell dolgoznunk azért, hogy győztesen távozzunk a kék fehér csapattól.

Jó iramban is kezdődött a találkozó, de sajnos az első félidőben inkább a hazaiak voltak fölényben, egy ízben a gólvonalról kellett mentenünk, valamint egy két veszélyesebb szöglettel vétették észre magukat a monoriak. Aztán jött a félidő és kettős cserével váltottunk, szerencsére ez a csapaton is meglátszott. Át tudtuk venni az irányítást a játék felett, átlövésekkel is veszélyeztettünk, de nagy helyzetig nem tudtuk eljutni. Sokáig úgy tűnt, 0:0-ás döntetlen kerekedik ki, de a 85. percben Marsa Levente szögletét Forgács András fejelte mesterien a kapuba (0:1). A mérkőzésből hátralévő részt is remekül menedzseltük, így értékes győzelemmel távoztunk Monorrol.

Sokat nem kell várni a következő találkozóra, hisz egy komoly rangadó következik. A tabella első helyezettje látogat hozzánk, vasárnap 17 órás kezdéssel a Kecskemét csapatát fogadjuk.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.04.14. (szerda, 16:30)
Helyszín: Monor

Monor SE – FC Dabas 0:1 (0:0)
Gól: – ill. Forgács A (85′)

FC Dabas: Kersák, Dudás, Forgács, Márton (Kovács 46′) (Takács 94′), Földes, Fritz, Horváth (Vladul 46′), Szabó (Lévai 75′), Marsa, Erdős (Ágoston 92′), Busa

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK