Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője az RKSK elleni hétközi bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: "Kulturáltan futballoztak mezőnyben a vendégek, azonban amikor ritmust kellett váltani az átmeneteknél, nem volt kérdés, hogy ki jön ki győztesen a találkozóból.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U19)

Szőgyi Tamás

FC Dabas U19 - RKSK (7:0)

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője az RKSK elleni hétközi bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

Kulturáltan futballoztak mezőnyben a vendégek, azonban amikor ritmust kellett váltani az átmeneteknél, nem volt kérdés, hogy ki jön ki győztesen a találkozóból. Az első félidőben kifejezetten nagy iram volt a szakadó eső ellenére, azonban, ahogy jöttek a góljainak, úgy hagyott alább a lendület is a vendégek részéről.

Az lassan eldőlni látszik, hogy az első 4-5 csapat között végzünk az elszámolásnál, s reményeink szerint a Budafokkal vívunk nagy csatát majd a 3. helyért a hátralévő 7 fordulóban. A III. kerületet és a BVSC-t már nagyon nehéz lesz megközelíteni, azonban oda sem megyünk feltartott kézzel.

Sajnos a hétvégi SZAC elleni meccset lemondták a hazaiak, amely lejátszására nagyon kevés időnk maradt.

Gratulálok a győzelemhez. Hajrá FC Dabas!”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.04.13 (kedd, 19:00)
Helyszín: Dabas, Wellis sportpark

FC Dabas U19 – RKSK 7:0 (2:0)

Gól: Kucsván Martin (17′), Kucsván Milán (30′), Czili B (43′), Kucsván Milán (56′), Gáspár Zs (59′), Talapka I (70′), Farkas Zs (90′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK