Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Majosi SE II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Nagyon meg voltam elégedve az egész csapattal, mind a hozzáállásunkkal mind a játékunkkal, nagyon jó teljesítményt nyújtottunk.

Edzői értékelés (NB III)

SZABÓ ISTVÁN

Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Majosi SE (6:0)

Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Majosi SE II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Nagyon meg voltam elégedve az egész csapattal, mind a hozzáállásunkkal mind a játékunkkal, nagyon jó teljesítményt nyújtottunk. Egy kívülállónak úgy tűnhetett, hogy kissé felforgatott csapattal vágunk neki a találkozónak, de ez egy tudatos lépés volt részünkről, hisz elég erős a keretünk ahhoz, hogy mindegyik játékosom minőségi játékot tud nyújtani. Az első félidőben már 4 gólt is szereztünk, tetszetősen futballoztunk, a második félidőre szerencsére pár játékosomat pihentetni is tudtam, ami után kialakult a 6:0-ás végeredmény.

Most viszont csak a következő mérkőzéssel foglalkozunk, nem tekintünk előrébb. A Monorhoz látogatunk szerdán, akik tavasszal remek formában vannak, elég csak megemlíteni a hétvégi Kecskemét elleni győzelmüket. Egy szervezett jó csapatról van szó, tudjuk nagyon jól, hogy Erős Karcsinak és a csapatának milyen mentalitása van. Ugyan nagyon kevés időnk van ilyenkor felkészülni, de amit lehet azt megteszünk és szeretnénk ponttal pontokkal távozni Monorról.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.04.11. (vasárnap, 16:30)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – Majosi SE 6:0 (4:0)
Gól: Vladul S (4′), Fritz A (26′), Marsa L (39′), Sziklási G (44′), Kovács P (54′), Vladul S (76′) ill. –

FC Dabas: Kersák, Dudás (Erdős 46′), Sziklási, Márton, Kiss, Fritz (Kucsván Milán 46′), Ágoston (Horváth 46′), Szabó (Lévai 38′), Marsa (Biró 53′), Vladul, Kovács

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK