Szombat délután a tabella alsó felében elhelyezkedő Tárnok KSK otthonába látogatott kettes csapatunk. A helyezések tükrében nem igen lehetett kérdéses, ki számít az összecsapás esélyesének. Szerencsére játékosaink ennek megfelelő komolysággal vetették bele magukat az idegenbeli ütközetbe.

HÍREK: FC DABAS II

TÁRNOK KSK - FC Dabas II (1:4)

Hoztuk a kötelezőt

Szombat délután a tabella alsó felében elhelyezkedő Tárnok KSK otthonába látogatott kettes csapatunk. 

A helyezések tükrében nem igen lehetett kérdéses, ki számít az összecsapás esélyesének. Szerencsére játékosaink ennek megfelelő komolysággal vetették bele magukat az idegenbeli ütközetbe.

Az első fél óra góltalanságát követően aztán azért szépen lassan csak beindult a dabasi gépezet. A 36. percben Kucsván Martin a megítélt büntetőt értékesítve indította a sort (0:1), majd még a szünet előtt Duhaj Ádám is beköszönt (0:2), így mondhatni, magabiztos előny birtokában fordulhattunk rá a második játékrészre.

A folytatásban a hazaiak még egy 66. percben szerzett büntető értékesítését követően egy rövid ideig reménykedhettek az esetleges hazai pontszerzésben (1:2), a  mérkőzés végén azonban Danyis Attila 80. percben és Kucsván Milán 94. percben szerzett találatai szertefoszlatták a tárnoki reményeket (1:4).

Összességeben tehát, ha nem is sziporkázó játékkal, de mégis magabiztosan szállítottuk az újabb kötelező győzelmet, aminek köszönhetően pedig továbbra is szorosan tapadunk a harmadik Aranyszarvas SE csapatára.  Az újabb három szerzett pontnak köszönhetően pedig bizakodva várhatjuk a jövő szombati, Bugyi SE elleni hazai rangadót. Ősszel 3:0-ás vereséget szenvedtünk idegenben, így mindenképpen lesz miért törlesztenie fiataljainknak.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.04.10 (szombat, 16:00)
Helyszín: Tárnok KSK Sportálya

Tárnok KSK – FC Dabas II 1:4 (1:2)
Gól: Kucsván Martin (36′ – büntető), Duhaj Á (39′), Danyis A (80′), Kucsván Milán (94′)

FC Dabas II: Petrányi J (1) – Talapka I (2), Danyis A (4), Kovalik R (5), Rutterschmid R (8), Duhaj Á (10), Pekker G (11), Kicska T (13), Kucsván Martin (20), Bálint J (21), Fodor G (23)

Csere: Farkas Cs (6), Czili B (7), Gáspár Zs (9), Kucsván Milán (15), Farkas Zs (16), Sztancsik A (18), Czili D (19)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK