Több gólos győzelem a Majos ellen. Vasárnap 16:30-kor a tabella utolsó helyezettjét, a tolna megyei Majosi SE csapatát fogadtuk hazai környezetben, a Dabas Wellis Sportparkban. A találkozó elején meglepetésre a vendégek jutottak lehetőséghez,

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas - MAjosi SE (6:0)

Több gólos győzelem a Majos ellen

Vasárnap 16:30-kor a tabella utolsó helyezettjét, a tolna megyei Majosi SE csapatát fogadtuk hazai környezetben, a Dabas Wellis Sportparkban.

A találkozó elején meglepetésre a vendégek jutottak lehetőséghez, lendületesen kezdtek, de utána Vladul Stefan góljával rögtön előnyhöz is jutottunk (1:0). Nem sokkal később Fritz Attila révén egy távoli pontos lövéssel növelni tudtuk előnyünket (2:0), majd a szünet előtt még két ízben is gólt értünk el. Előbb Marsa Levente egy gyönyörű összjáték után talált a kapuba (3:0), míg később Sziklási Gergely egy oldalról beérkező labdára csapott le és juttatta a kapuba a labdát (4:0).

A második játékrészben is végig uraltuk a találkozót, több helyzetet is kialakítottunk. Az 56. percben Kovács Péter lövését az ellenfél kapusa bevédte (5:0), végezetül újfent Vladul Stefan szerzett gólt, egy szép kiugratást követően a kapust kicselezve az üres kapuba gurított, ezzel kialakítva a 6:0-ás végeredményt.

Nagyon fontos mérkőzés volt ez számunkra, hisz tudvalevő volt, hogy a Kecskemétnek nem lesz könnyű dolga Monoron, nem is lett, így a listavezető pontvesztései miatt, ugyan a 3. helyről vágunk neki a következő fordulónak (ahol épp a Monorhoz látogatunk, szerdán 16:30-as kezdéssel), de mindössze 3 pontra csökkent az előnyük velünk szemben a tabellán.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.04.11. (vasárnap, 16:30)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – Majosi SE 6:0 (4:0)
Gól: Vladul S (4′), Fritz A (26′), Marsa L (39′), Sziklási G (44′), Kovács P (54′), Vladul S (76′) ill. –

FC Dabas: Kersák, Dudás (Erdős 46′), Sziklási, Márton, Kiss, Fritz (Kucsván Milán 46′), Ágoston (Horváth 46′), Szabó (Lévai 38′), Marsa (Biró 53′), Vladul, Kovács

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK