Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a Budafoki LC elleni hétközi bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: "Az idei év leggyengébb első játékrészét produkáltuk. Színvonaltalan játék jellemezte mind a két csapatot, ahol már a labda-kihozatalainkkal is probléma adódott, nem beszélve a rengeteg technikai hibáról.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U19)

Szőgyi Tamás

FC Dabas U19 - Budafoki LC (3:1)

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a Budafoki LC elleni hétközi bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

Az idei év leggyengébb első játékrészét produkáltuk. Színvonaltalan játék jellemezte mind a két csapatot, ahol már a labda-kihozatalainkkal is probléma adódott, nem beszélve a rengeteg technikai hibáról. Gyakorlatilag a centerpálya jobban megzavart minket mint az ellenfelünket, pedig Ők sem láttak még idén füvet.

A második félidőre nagyot változott a játék képe, szerencsére a mi javunkra. Egy szerencsés gól kellett ahhoz, hogy letisztuljon a játékunk, s megnyugodjunk. Lélektanilag a helyére kerültek a dolgok, valamint a cseréink is sokat tettek hozzá ahhoz, hogy végre a csapatjátékunk is jól funkcionáljon. Sikerült a labdabirtoklást a megfelelő minőség felé terelni, amely meghozta az eredményét, hiszen végre fel tudtuk építeni a támadásainkat, s veszélyesek voltunk a támadózónában is. A mérkőzés ezen periódusa elég volt ahhoz, hogy megnyerjük a meccset. Ugyan a végén még kaptunk egy büntetőt, amelyet a vendégek értékesítettek, azonban nagyobb veszélyben nem volt a kapunk.

Nem az első ilyen meccsünk volt, ahol a második félidőre tudunk csak fölénybe kerülni, s átvenni az irányítást, ezért keresem az okát a kapkodó, ideges játékunknak, amely a mérkőzések kezdetén uralkodik rajtunk.

Gratulálok a győzelemhez, azonban elégedett nem vagyok a mutatott játékkal.

Hajrá FC Dabas!”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.04.06 (kedd, 12:00)
Helyszín: Dabas, Wellis sportpark

FC Dabas U19 – Budafoki LC 3:1 (0:0)

Gól: Gáspár Zs (60′), Czili B (65′), Kucsván Martin (75′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK