Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a Dunakszi VSE elleni hétközi bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: "Nehéz meccsen vagyunk túl ismét. Az első félidőben kétszer egyenlítettünk hátrányból. Nagyon össze kellett kapnunk magunkat koncentráció terén, amellyel hadilábon álltunk a védekezésnél és a befejezéseknél is az első 45 perc folyamán.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U19)

Szőgyi Tamás

Dunakeszi VSE - FC Dabas U19 (2:4)

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a Dunakszi VSE elleni hétközi bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

Nehéz meccsen vagyunk túl ismét. Az első félidőben kétszer egyenlítettünk hátrányból. Nagyon össze kellett kapnunk magunkat koncentráció terén, amellyel hadilábon álltunk a védekezésnél és a befejezéseknél is az első 45 perc folyamán. Két pontrúgásból is gólt kaptunk, ahol fejjel megvertek minket, valamint a támadásainkat is nagy hibaszázalékkal fejeztük be.

A szünet után taktikusan, fegyelmezettebb, s nagyobb lelkesedéssel futballoztunk, mert éreztük, hogy ez megint nem lesz elég. Viszonylag hamar megszereztük a vezetést, amely megnyugtatta a csapatot, s már elég volt kivárásra játszani. Ellenfelünk kockáztatott, ahol a kontráink rendre veszélyesek voltak és tovább tudtuk növelni az előnyünket, kihasználva a megnyíló területeket.

A jelenlegi helyzetünkben nagyon értékes három pontot szereztünk, feladta a leckét a hazai csapat. A második félidőben mutatott játékunk billentette el a mérleget a mi javunkra.

További sok sikert kívánunk a Dunakeszinek! Köszönjük a sportszerű hozzáállást. Gratulálok a győzelemhez! Hajrá FC Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.03.23 (kedd, 14:00)
Helyszín: Budapest, Goldball Park

Airnergy FC – FC Dabas U19 1:0 (1:0)

Gól: –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK