Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Paksi FC II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Először is szeretnék gratulálni a csapatnak és a stáb tagjainak, mert igazi csapatgyőzelmet arattunk. Sajnos az első félidő végén óriásit hibáztunk, a kapusunk rossz ütemben jött ki, kézzel ért a labdába és a bíró ezt teljesen jogosan piros lappal büntette.

Edzői értékelés (NB III)

SZABÓ ISTVÁN

Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - Paksi FC ll (1:0)

Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Paksi FC II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Először is szeretnék gratulálni a csapatnak és a stáb tagjainak, mert igazi csapatgyőzelmet arattunk. Sajnos az első félidő végén óriásit hibáztunk, a kapusunk rossz ütemben jött ki, kézzel ért a labdába és a bíró ezt teljesen jogosan piros lappal büntette.

A szünetben sikerült úgy átszerveznem a csapatot, hogy a második félidőben győzelmi esélyeink is legyenek. Átadtuk a területeket és igyekeztünk kontrákkal, mögéjük játszott labdákkal lehetőségeket teremteni, ami végül be is jött és Kovács Peti egy szép támadás végén gólt is fejelt. Nagyon jó erőkből álló Paksot tudtunk ezzel legyőzni, hisz négy NB I-es visszajátszóval, közülük két volt válogatott labdarúgóval álltak fel.

Emeli a győzelmünk értékét az is, hogy tettük mindezt a mérkőzés nagy részében létszámhátrányban, a játékosok végig küzdöttek egymásért, sokat futottak és harcoltak a pályán. Külön kiemelendő még Petrányi Józsi is, aki ugyan már több hete velünk készült, mert a tartalék kapusunk pár hete megsérült, így ha nem is volt számára ismeretlen a közeg, de ez volt az első mérkőzése, és ilyen körülmények között is több bravúrral lehozta a találkozót. Ez mindenképpen megsüvegelendő és külön büszkék vagyunk rá, hogy a klub egy újabb saját nevelésű játékosa tudott bemutatkozni az NB III-ban.

A következő héten Újpestre látogatunk, ahol szintén NB I-es tartalékcsapattal játszunk. Nehéz mérkőzés lesz az is, hisz legutóbb épp Monoron tudtak döntetlent játszani, valamint ősszel itthon, hátrányból felállva csak döntetlenre tudtuk menteni a találkozót, így vasárnap is komoly csapatmunkának kell működnie ahhoz, hogy el tudjuk hozni a három bajnoki pontot.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.03.27. (szombat, 15:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – Paksi FC II 1:0 (0:0)
Gól: Kovács P (76′) ill. –

FC Dabas: Kersák, Dudás, Forgács, Márton (Petrányi 42′), Földes, Fritz, Lévai (Kovács 68, Sziklási 90′), Szabó, Erdős, Vladul (Horváth 68′), Busa

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK