Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a Ferihegy Vecsés elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "Az U13-as csapat is megkezdte a tavaszi menetelést. Vasárnap a Ferihegy Vecsés Akadémiát fogadtuk. Elvégeztük a télre tervezett felkészülési munkát, és a Futsal 7 Vége bajnoki cím is önbizalmat adott a srácoknak.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U13)

LEDŐ LÁSZLÓ

Dabas U13 - Ferihegy Vecsés 2:1 (0:1)

Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a Ferihegy Vecsés elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Az U13-as csapat is megkezdte a tavaszi menetelést. Vasárnap a Ferihegy Vecsés Akadémiát fogadtuk. Elvégeztük a télre tervezett felkészülési munkát, és a Futsal 7 Vége bajnoki cím is önbizalmat adott a srácoknak.

A mérkőzés elején átbeszéltük, hogy mit kell játszani, és nagyon szerettem volna, ha éles helyzetben gyakorolhatjuk a 4 védős felállást. Sajnos ez most nem jött össze. Pontatlanul és gyámoltalanul kezdtük a mérkőzést. Labda nélküli mozgások nem voltak, így ellenfelünk „játéka” érvényesült. Helyzeteink így is adódtak, de azokat rendre elpuskáztuk. Ahogy az ilyenkor szokott lenni, egy szép akció végén ellenfelünk megszerezte a vezetést. A bekapott góltól felébredtünk, igaz a pontatlanság még mindig volt.

A félidőben átbeszéltük mire kell figyelni. A srácok nagy akarattal vágtak neki a második játékrésznek. Játékunk is egyre jobban alakult, de a mezőnyfölényünket nem tudtuk gólra váltani. A félidő közepén aztán megtört a jég! Kiegyenlítettünk és még nagyobb nyomást próbáltunk az ellenfélre helyezni. Az utolsó 15 percre Jozic Markó is játékra jelentkezett, végig melegítette a mérkőzést, mert a tegnapi U14-es összecsapáson kapott egy rúgást a combjára. Egy szép akció végén büntetőhöz jutottunk, de az ellenfél kapusa nagy bravúrral védte. A játék képe nem változott. Öt perccel a vége előtt aztán egy kapu előtti kavarodásból Jozic Markó hatalmas gólt lőtt a léc alá (2:1) és ez a gól egyben a győzelmünket is jelentette.

A mérkőzés összképe alapján az a csapat nyert, aki játszani akart. Gratulálok a srácoknak, mert nagyot küzdöttek, még akkor is, ha rengeteg pontatlanság és hiba volt a játékunkba.

Köszönjük a szülőknek a szurkolást, még ha a kerítésen kívülről is tették a mai napon.

Hajrá Dabas!”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.03.28 (vasárnap, 10:00)
Helyszín: FC Dabas Utánpótlás Sporttelep

Dabas U13 – Ferihegy-Vecsés 2:1 (0:1)
Gól: Janicsák J (56’), Jozic M (65’)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK