Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője az Airnergy FC elleni hétközi bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: "A reggeli fejlemények alapján le kellett volna mondanom a találkozót. A két Czili tesó megfigyelés alá került, Nyeső Márk COVID-os lett, Lang Ádámot nem engedték el a tanulmányai miatt, a Veszelovszky Bence pedig lábadozik.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U19)

Szőgyi Tamás

Airnergy FC - FC Dabas U19 (1:0)

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője az Airnergy FC elleni hétközi bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

A reggeli fejlemények alapján le kellett volna mondanom a találkozót. A két Czili tesó megfigyelés alá került, Nyeső Márk COVID-os lett, Lang Ádámot nem engedték el a tanulmányai miatt, a Veszelovszky Bence pedig lábadozik.

Maradtunk 13-an, nem mertem lemondani a találkozót, mert szinte már nincs mikor lejátszani, így maradt a játék.

Tovább tart az átok, ha reggelig játsszuk, akkor sem tudtunk volna gólt rúgni. Mumusunk ez a csapat. Kaptunk egy gólt szögletből, amelyet ellenfelünk érintés nélkül juttatott a kapuba. Ezután futottunk az eredmény után, ráadásul a Sztancsik Anti megsérült az 50. percben. Át kellett állnunk a három védős rendszerre a belső védőnk hiányában. Kockáztattunk, ugyan pontatlanul, rengeteg hibával játszottunk, azonban így is a kapu torkában voltunk az utolsó 20 percben. A kapusunk öt szögletnél volt fent fejelni, ordító helyzeteket hagytunk ki, amelynek csak ez lehetett a vége.

Fájó vereség, peches nap. Szép sorozat zárult le.

Hajrá FC Dabas!”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.03.23 (kedd, 14:00)
Helyszín: Budapest, Goldball Park

Airnergy FC – FC Dabas U19 1:0 (1:0)

Gól: –

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK