Majzik Bertalan, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője az Airnergy FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: "Megszálltuk saját térfelünket és kontrákra rendezkedtünk be. Nagyon elszántak voltak a srácok, csúsztak másztak, az utóbbi hetek vereségei után.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U17)

Majzik Bertalan

Airnergy FC - FC Dabas U17 (1:1)

Majzik Bertalan, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője az Airnergy FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

Megszálltuk saját térfelünket és kontrákra rendezkedtünk be. Nagyon elszántak voltak a srácok, csúsztak másztak, az utóbbi hetek vereségei után. Ellenfelünknek mégis sikerült egy szöglet után megszerezni a vezetést. Elmondtam nekik, ebben a meccsben sokkal több van, ha elhiszik.

A második félidőben is jól tartottuk magunkat, rengeteg pontrúgásunk volt. Egy oldalszabadrúgás után meg is szereztük az egyenlítő gólunkat (1:1). A hazaiak még nagyobb nyomást helyeztek ránk, de jól álltuk a sarat hátul. Két kontrából meg volt a meccslabdánk is, de végül maradt az összességében igazságos döntetlen.

Az 5. helyezett otthonában nekünk győzelemmel ért fel ez az eredmény. Ma végre igazi CSAPAT voltunk a szó legszorosabb értelmében!

Hajrá FC Dabas!”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.03.23 (kedd, 14:00)
Helyszín: Budapest, Goldball Park

Airnergy FC – FC Dabas U17 1:1 (1:0)
Gól: Molnár Z (68′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK