Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője csapatának téli felkészülési munkájával kapcsolatban az alábbi beszámolót közölte: " Az U13-as csapat a téli felkészülése március 21-én vasárnap befejeződött. Egy pár sorban szeretném értékelni a felkészülésünket.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U13)

LEDŐ LÁSZLÓ

Beszámoló (téli felkészülés)

Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője csapatának téli felkészülési munkájával kapcsolatban az alábbi beszámolót közölte:

Az U13-as csapat a téli felkészülése március 21-én vasárnap befejeződött. Egy pár sorban szeretném értékelni a felkészülésünket.

A téli felkészülés január 6-án vette kezdetét az ÉKŰ UP pályán. A januári hónapban rávezető edzéseket és a tanultak ismétlését végeztük. Februártól elkezdtük a négyvédős rendszer tanítását, elméleti és gyakorlati oktatással. Első lépcsőben a labdakihozatalt tanítottuk a 4-2-1-1 felállásból. A második lépcsőben pedig a 4-2-1-1 alapfelállásból azt, hogy a labdakihozatal után, hogy váltunk átmenetbe a 3-2-3 felállási formába. Mivel az ÉKŰ-n a műfüves pályán edzünk, így először kis területeken kezdtük meg a gyakorlást a srácokkal. El kell mondani, hogy az elején akadozott a gépezet, de szép lassan megértették a srácok, mit szeretnék vissza látni tőlük. Reméljük, mikor a füves pályán tudunk majd edzeni, akkor már a távolságokat is be tudjuk majd lőni a srácoknak. Jó úton vagyunk, igaz sokat kell még gyakorolni, mert vannak még hibák bőven. Azon leszünk, hogy a tavasz végére a srácok elsajátítsák, és alkalmazni tudják a tanultakat a következő idényben.

Néhány tényadatot is felsorolnék a felkészülési időszakunkról:

– Edzés látogatottság: 90%

– Edzés / mérkőzés / Futsal pontos száma: 29 + 11 + 7 = 47 alkalom + (3-4 játékos az U14-es edzéseken is részt vett)

– Edzőmérkőzések száma: 12 tervezettből 11 mérkőzés

– Futsal fordulók / mérkőzések száma: 7 forduló / 18 mérkőzés

Úgy gondoljuk, hogy a tervezett munkát elvégeztük, a gyerekek a terhelést, mind edzésen, mind az edzőmérkőzéseken megkapták. Pluszban a Futsal 7 Vége sorozat is jól szolgálta a felkészülésünket.

Várjuk a tavaszi rajtot, és emellett azért dolgozunk tovább, hogy gyerekeink minél jobban elsajátítsák a leadott anyagot. Nagy örömünkre az edzéslátogatottság alapján vevők is rá a srácok!

Hajrá Dabas!”

Futsal 7 Vége (U13) – Final 4

2021.03.21 (Vasárnap)

Budakalászi MSE – FC Dabas U13 (0:4)
Gól: Jozic M (9′), Jozic M (11′), Gyúró L (13′), Jozic M (18′)
FC Dabas – Budakalászi MSE (2:0)
Gól: Bokros B (22′), Pacsirta Z (27′)
UTE III – FC Dabas U13 (3:3) Büntetőkkel 3:4
Gól: Jozic M (5′), Jozic M (7′), Bokors B (15′)
VÉGEREDMÉNY:
1. FC Dabas
2. UTE III
3. Szigethalom SC
4. Budakalászi MSE

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK