Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője az FTC II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Úgy gondolom, megérdemelt volt a Ferencváros sikere.

Edzői értékelés (NB III)

SZABÓ ISTVÁN

Bajnoki mérkőzés: Ferencvárosi TC ll- FC Dabas (2:1)

Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Ferencvárosi TC II elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Úgy gondolom, megérdemelt volt a Ferencváros sikere. Az első félidőben az átmeneteket nagyon jól játszották meg, a labdavesztéseinket jól használták ki. A szünetben sokat kellett változtatnom, ez soha nem jó egy edző számára, de fel kellett rázni a csapatot. A második félidőben jobban is játszottunk, gólt is lőttünk, de sajnos ma ennyire futotta. Egy kis szerencsével akár a döntetlen is összejöhetett volna, de összességében nem tudtuk azt a teljesítményt nyújtani, amit elvártunk volna, de ez benne van a futballban.

Mindössze a második vereségünk volt ez a szezonban, úgyhogy nincs nagy tragédia. Dolgozunk tovább, hisz rögtön szombaton már a Paks második csapatát fogadjuk, akiket jól ismerek. Nyilván sok függ majd attól, kiket adnak vissza az első csapatból, de mi nem ezzel foglalkozunk, hanem saját magunkkal. Továbbra is bízunk a csapatban és szeretnénk a következő mérkőzésen újra győzni.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.03.21. (vasárnap, 11:00)
Helyszín: Budapest, Ferencvárosi TC Népligeti Sportcentrum

Ferencvárosi TC II – FC Dabas 2:1 (2:0)
Gól: Pócsik B (32′), Pócsik B (40′) ill. Fritz (77′)

FC Dabas: Kersák, Dudás, Forgács, Márton, Földes (Kiss 46′), Fritz, Lévai (Szabó 46′, Takács 87′), Marsa, Erdős (Kovács 46′), Horváth (Vladul 46′), Busa

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK