A Ferencvárosi TC II elleni idegenbeli rangadót követően újfent egy NB I-es klub második csapatával kell megmérkőznünk. Ezúttal a Paksi FC II lesz az ellenfelünk.

BEHARANGOZÓ: NB III

FC Dabas - PAKSI FC II

NB lll. Közép-csoport - 26. Forduló

A Ferencvárosi TC II elleni idegenbeli rangadót követően újfent egy NB I-es klub második csapatával kell megmérkőznünk. Ezúttal a tabella 10. pozíciójában elhelyezkedő Paksi FC II lesz az ellenfelünk.

Az őszi szezonban idegenben, 3:1 arányban sikerült győzedelmeskednünk, amivel alighanem most sem lennénk elégedetlenek. Az eddig mutatott teljesítmény és a tabellán elfoglalt helyezések alapján egyértelműen csapatunk számít a mérkőzés esélyesének, azonban mint azt már oly sokszor tapasztalhattuk, egy NB I-es klub második alakulata ellen senki sem mehet biztosra, mivel a visszajátszók mennyisége és minősége jelentősen befolyásolhatja a mérkőzések végkimenetelét.

Természetesen nincs kitől és mitől félni, amennyiben az eddig mutatott pozitív hozzáállást és fegyelmezett, taktikus játékunkat ki tudjuk vinni a pályára, akkor bárki ellen esélyesként léphetünk pályára.

Az összecsapás sajnos továbbra is zárt kapuk mögött kerül lebonyolításra, azonban jó hír, hogy a Dabas TV jóvoltából ezt a mérkőzést is élőben nyomon követhetik az FC Dabas szimpatizánsai.

Buzdítsuk otthonról is kedvenc csapatunkat. Hajrá Dabas!

Mérkőzés: FC Dabas – PAKSI FC II

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.03.27. (szombat, 15:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

DABAS TV – LIVE STREAM

A közvetítés 10 perccel a mérkőzés kezdése előtt kezdődik, tehát vasárnap 14:50-től tudnak csatlakozni a DabasTV Youtube csatornán a mérkőzéshez.

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK