Kettes csapatunk a múlt hétvégi Albertirsa elleni fölényes hazai győzelmet (4:0) követően bizakodva várhatta az utolsó előtti helyen szerénykedő Péteri KSK elleni vendégjátékát. Fiataljaink nem is okoztak csalódást,

HÍREK: FC DABAS II

PÉTERI KSK - FC Dabas II (0:3)

Újabb magabiztos győzelem, ezúttal idegenben

Kettes csapatunk a múlt hétvégi Albertirsa elleni fölényes hazai győzelmet (4:0) követően bizakodva várhatta az utolsó előtti helyen szerénykedő Péteri KSK elleni vendégjátékát.

Fiataljaink nem is okoztak csalódást, a tabellán elfoglalt helyezéseknek megfelelően hozták a papírformát és magabiztos győzelmet aratva újabb három bajnoki ponttal gazdagodva térhettek haza.

Góljainkon ezúttal Czili Bence (2) és Rutterschmid Robin osztoztak.

Ami a folytatást illeti, a következő fordulóban egy jóval komolyabb erőpróba vár ránk. Ellenfelünk az a Ráckeve VAFC lesz, akik jelenleg két helyezéssel és 5 pont lemaradással állnak az FC Dabas II mögött, tehát egy igazi rangadóra készülhetünk.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.03.20 (szombat, 15:00)
Helyszín: Péteri sportpálya

Péteri KSK – FC Dabas II 0:3 (0:2)

Gól: Rutterschmid R (16′), Czili B (36′), Czili B (66′)

FC Dabas II: Petrányi J (1) – Danyis A (4), Farkas Cs (6), Czili B (7), Rutterschmid R (8), Kicska T (13), Kucsván Milán (15), Farkas Zs (16), Kucsván Martin (20), Bálint J (21), Fodor G (22)

Csere: Talapka I (2), Gáspár Zs (9), Duhaj Á (10), Pekker G L (11), Lukasik D P (14), Antal B (17), Sztancsik A (18)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK