Vasárnap a szokott délutáni időpontoktól eltérően, most 11 órai kezdéssel indult útjára a labda NB III-as csapatunknál, mivel a tartalékcsapatok hazai pályán délelőtt szoktak startolni. Lehet, hogy a korai időpont vagy valami más, de a csapat sajnos az első félidőben nem teljesített olyan jól és ez az eredményben is megmutatkozott.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FTC II - FC Dabas (2:1)

Szoros meccsen vereség a Ferencváros második csapata ellen

Vasárnap a szokott délutáni időpontoktól eltérően, most 11 órai kezdéssel indult útjára a labda NB III-as csapatunknál, mivel a tartalékcsapatok hazai pályán délelőtt szoktak startolni.

Lehet, hogy a korai időpont vagy valami más, de a csapat sajnos az első félidőben nem teljesített olyan jól és ez az eredményben is megmutatkozott. Két gyors kontratámadás után a szünetre már két gólos előnyhöz jutottak a hazaiak (2:0). Mivel a játék nem igazán ment, így Szabó István rögtön 4 cserével rázta fel a csapatot és ennek meg is lett az eredménye. A második félidőben folyamatosan nyomás alá helyeztük a Ferencváros kapuját és végül egy közeli Fritz Attila szabadrúgásgóllal szépíteni is tudtunk (2:1), de sajnos többre nem futotta most az erőnkből. A srácok az utolsó pillanatig küzdöttek, végül azonban maradt a 2:1-es hazai siker.

Jövő héten a szokásostól némiképp eltérően, a válogatott mérkőzés következtében nem vasárnap, hanem egy nappal korábban, szombaton kerül sor a következő fordulóra, ahol a szintén tartalékcsapat, Paksi FC II együttesét fogadjuk a Dabas Wellis Sportparkban.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.03.21. (vasárnap, 11:00)
Helyszín: Budapest, Ferencvárosi TC Népligeti Sportcentrum

Ferencvárosi TC II – FC Dabas 2:1 (2:0)
Gól: Pócsik B (32′), Pócsik B (40′) ill. Fritz (77′)

FC Dabas: Kersák, Dudás, Forgács, Márton, Földes (Kiss 46′), Fritz, Lévai (Szabó 46′, Takács 87′), Marsa, Erdős (Kovács 46′), Horváth (Vladul 46′), Busa

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK