Vasárnap U13-as csapatunk a Futsal 7 Vége 4-es döntőjében szerepelt. Egy hosszú sorozat végéhez értünk. 80 csapat közül a legjobb 4 közé kerülni nem egyszerű.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U13)

LEDŐ LÁSZLÓ

Futsal 7 Vége (4-es Döntő)

Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a Futsal 7 Vége döntőjét követően az alábbi értékelést adta:

Vasárnap U13-as csapatunk a Futsal 7 Vége 4-es döntőjében szerepelt.

Egy hosszú sorozat végéhez értünk. 80 csapat közül a legjobb 4 közé kerülni nem volt azért egyszerű. Ezen a héten edzéseinket a döntő felkészülésére szántuk. Először is köszönjük azoknak a játékosainknak, akik ezen a héten segítették a gyakorlást a Futsal 7 Vége döntőre, mert ez a siker nélkülük nem sikerülhetett volna!

A mai nap, a siker útja a következőképpen alakult. Budakalász csapata ellen az első mérkőzésen fantasztikusan játszottak a gyerekek. Védekezésünk nagyon jól működött és sorozatba dolgoztuk ki a helyzeteket, amelyből négyet ki is használtunk (4:0). A visszavágó egy kicsit szorosabb lett, de így is nyertünk 2:0 arányban. Ez pedig az jelentette, hogy kettős győzelemmel kerültünk a döntőbe.

A döntőben az az UTE III csapata várt ránk, akitől a negyedöntőben 7:2-re kikaptunk. Volt törleszteni valónk, annyi szent! A srácok ismét nagyot játszottak, illetve küzdöttek, mert ekkor már a fáradság is jelentkezett náluk. Végig vezettünk a mérkőzésen, de sajnos nem tudtuk megrúgni a döntő gólt, ellenfelünk pedig mindig egyenlíteni tudott, így pedig 3:3-as döntetlen lett a vége. Jöhettek tehát a büntetők. Az idegek csatáját mi bírtuk jobban, kevesebbet hibáztunk, így végül mi nyertünk és így elhódítottuk a kupát!

Összességében egy nagyon jól szervezett tornasorozatot nyertünk meg, és emellett nagyon jól szolgálta a téli felkészülésünket is a Futsal 7 Vége megmérettetés.

Gratulálunk a három csapatnak, aki rajtunk kívül itt volt még a mai napon, mert színvonalas döntőt varázsoltunk ezen a délutánon.”

Futsal 7 Vége (U13) – Final 4

2021.03.21 (Vasárnap)

Budakalászi MSE – FC Dabas U13 (0:4)
Gól: Jozic M (9′), Jozic M (11′), Gyúró L (13′), Jozic M (18′)
FC Dabas – Budakalászi MSE (2:0)
Gól: Bokros B (22′), Pacsirta Z (27′)
UTE III – FC Dabas U13 (3:3) Büntetőkkel 3:4
Gól: Jozic M (5′), Jozic M (7′), Bokors B (15′)
VÉGEREDMÉNY:
1. FC Dabas
2. UTE III
3. Szigethalom SC
4. Budakalászi MSE

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK