Kucsván István, az FC Dabas U14-es korosztályának vezetőedzője a Tápiószőlősi KSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: "Nehéz értékelni az ehhez hasonló mérkőzéseket, mivel az ellenfél csak a védekezésre fókuszált és ezáltal időközönként nálunk már majdnem mindenki csak arra törekszik, hogy gólt lőjjön.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U14)

KUCSVÁN ISTVÁN

Tápiószőlősi KSE - FC Dabas U14 0:13 (0:9)

Kucsván István, az FC Dabas U14-es korosztályának vezetőedzője a Tápiószőlősi KSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

Nehéz értékelni az ehhez hasonló mérkőzéseket, mivel az ellenfél csak a védekezésre fókuszált és ezáltal időközönként nálunk már majdnem mindenki csak arra törekszik, hogy gólt lőjön. Nehéz visszafogni a csapatot és a helyes medrében tartani, hogy a játék ne essen szét. Az első félidőben több gól, akadozó játék, második félidőben kevesebb gól, de gördülékenyebb játék volt látható.

Nyilván ez sok mindennek köszönhető, de örülök, hogy azért minden játékos megkapta az 50% játéklehetőséget és jól érezte magát a pályán.

Hétvégén már nehezebb feladat vár ránk, mivel egy eddig veretlen csapatot fogadunk hazai környezetben. Kíváncsian várom, hogy tudjuk abszolválni majd ezt a találkozót. Addig is gratulálok a srácoknak és Hajrá Dabas!”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.03.21 (Vasárnap, 10:00)
Helyszín: Tápiószőlős, Tápiószőlős KSE Sporttelep

Tápiószőlősi KSE – FC Dabas U14 0:13 (0:9)

Gól: Isztolyka B (4), Zábrándi B (4), Ispán Cs (1), Kemencei M (1), Mráz K (1), Szabó B (1), Virág B (1)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK