Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a Dalnoki Akadémia SE elleni hétközi bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: "A mérkőzés előtt két váratlan betegünk lett, valamint a Lang Ádámot is el kellett vinni a Szülőknek a meccs kezdése előtti igazolásról, ahol nyomós indok miatt nem állhatott a rendelkezésünkre.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U19)

Szőgyi Tamás

Dalnoki Akadémia SE - FC Dabas U19 (0:4)

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a Dalnoki Akadémia SE elleni hétközi bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

A mérkőzés előtt két váratlan betegünk lett, valamint a Lang Ádámot is el kellett vinni a Szülőknek a meccs kezdése előtti igazolásról, ahol nyomós indok miatt nem állhatott a rendelkezésünkre. Nem egyszerű felkészülni ezekre a váratlan eseményekre, de meg kell oldani ezeket a szituációkat is.

Szerencsére, ismét sikerült olyan meccset játszani, ahol nem kellett megfeszülnünk a győzelemért. A komfortzónánkon belül tartottuk a tempót, így nagy terhelésbe nem ment át a találkozó. Biztos győzelmek ezek, azonban a helyzetek alapján visszafogott a végeredmény. Bőven lett volna még Bennünk, de tudván azt, hogy milyen ritmusban kell játszanunk a meccseket hétről hétre, meg kellett elégednem ennyivel.

Három gyönyörű gólt rúgtunk, s több alkalommal túlszíneztük, elszórakoztuk a lehetőségeinket. Ez most belefért, de éles meccsen sajnos végzetes lehet a nem megfelelő összpontosítás és könnyelműség.

Gratulálok a győzelemhez! Hajrá FC Dabas!”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.03.17 (Szerda, 16:00)
Helyszín: Budapest, Vasgolyó utcai Sporttelep

Dalnoki Akadémia SE – FC Dabas U19 0:4 (0:2)

Gól: Czili B (7′), Kucsván M (42′), Pully R (50′ – öngól), Czili B (72′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK