Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Kozármisleny elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta: "Elégedett vagyok, hisz nagyon jó teljesítményt nyújtottak a srácok mérkőzésen. A héten volt egy új stratégiánk, amit gyakorolnunk kellett, mivel a házi gólkirályunk egy kisebb sérülés miatt kihagyni kényszerült a találkozót.

Edzői értékelés (NB III)

SZABÓ ISTVÁN

Bajnoki mérkőzés: FC Dabas - HR-Rent Kozármisleny FC (3:1)

Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a Kozármisleny elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi nyilatkozatot adta:

Elégedett vagyok, hisz nagyon jó teljesítményt nyújtottak a srácok mérkőzésen. A héten volt egy új stratégiánk, amit gyakorolnunk kellett, mivel a házi gólkirályunk egy kisebb sérülés miatt kihagyni kényszerült a találkozót. A játékosok teljes mértékben megvalósították ezeket, a szünetben is nyugodtan átbeszéltük a dolgokat, hol tudunk javulni.

Felismertük, hogy az ellenfelünk védelme nem a leggyorsabb emberekből áll, így többször is sikerült mögéjük kerülni a második félidőben és azt gondolom, aki látta a mérkőzést, nagyon jól szórakozott, szép gólokat szereztünk és végig keményen dolgoztunk a sikerért, így véleményem szerint teljesen megérdemelt győzelmet arattunk.

A héten a Ferencváros második csapatához látogatunk, akik jelenleg a negyedik helyet foglalják el a tabellán. Ugyanúgy próbáljuk a saját játékunkat játszani, remélem a heti munkánk is ugyanolyan profi lesz, mint a legutóbbi és szeretnénk ezt a nagyon jó sorozatot továbbra is fenntartani.”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.03.14. (vasárnap, 14:30)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – HR-Rent Kozármisleny FC 3:1 (1:0)
Gól: Forgács (12′), Erdős (53′), Busa (73′) ill. Kirchner Gy K (36′)

FC Dabas: Kersák, Dudás, Forgács, Márton, Földes, Fritz, Lévai (Sziklási 73′), Marsa, Erdős (Szabó 63′), Horváth (Kovács 73′), Busa (Takács 85′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK