Vasárnap 14:30-as kezdéssel azt a Kozármislenyt fogadtuk, akiket a szezon előtt még a bajnokesélyesek között emlegették, így nem várhattunk könnyű találkozót. Igazolódni is látszott, hisz az első félidőben lendületesen futballozott ellenfelünk, ám csapatunk védekezése rendre leszűrte a mislenyiek támadásait.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas - HR-RENT Kozármisleny FC (3:1)

Meggyőző játékkal győzelem a Kozármisleny ellen

Vasárnap 14:30-as kezdéssel azt a Kozármislenyt fogadtuk, akiket a szezon előtt még a bajnokesélyesek között emlegették, így nem várhattunk könnyű találkozót. Igazolódni is látszott, hisz az első félidőben lendületesen futballozott ellenfelünk, ám csapatunk védekezése rendre leszűrte a mislenyiek támadásait. Először nekünk sikerült gólt szerezni, történt ugyanis, hogy egy szöglet előtt a hazai mester, Szabó István pár jó tanáccsal látta el védelmünk oszlopát, Forgács Andrást, aki ezt megfogadva, üresen fejelve, gólt is szerzett Marsa beadásából (1:0). A vendégek ugyan nem jutottak el helyzetig, ám sajnos mi összehoztunk nekik egyet, hisz Márton Dávid szabálytalansága tizenegyeshez juttatta őket, amelyet értékesítettek is még a szünet előtt (1:1).

A félidőben azonban valami megváltozott, hisz a második játékrészben még magabiztosabban futballoztunk, rendre voltak lehetőségeink, gyors kontratámadásaink és végül két ilyen akcióból is sikerült növelni az előnyünket. Előbb Busa Bence asszisztját Erdős Gábor fejelte a kapuba (2:1), majd Földes Milán centerezését, a csereként beálló Szabó László megcsúsztatva, Busa Bencéhez juttatta, aki szintúgy fejjel volt eredményes (3:1).

Csapatunk ma végig lelkesen, keményen és tudatosan futballozott, ellenfelünk nem nagyon jutott el helyzetig sem, így megérdemelten gyűjtöttük be a három bajnoki pontot.

Folytatás jövő vasárnap 11 órakor a Ferencváros II csapata ellen. Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.03.14. (vasárnap, 14:30)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – HR-Rent Kozármisleny FC 3:1 (1:0)
Gól: Forgács (12′), Erdős (53′), Busa (73′) ill. Kirchner Gy K (36′)

FC Dabas: Kersák, Dudás, Forgács, Márton, Földes, Fritz, Lévai (Sziklási 73′), Marsa, Erdős (Szabó 63′), Horváth (Kovács 73′), Busa (Takács 85′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK