Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője az Ikarus BSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: "Nem voltak jó előjelei a mérkőzésnek, hiszen több labdarúgónknak is kisebb sérülésekkel kellett, hogy pályára lépjen.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U19)

Szőgyi Tamás

Ikarus BSE - FC Dabas U19 (0:7)

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője az Ikarus BSE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

Nem voltak jó előjelei a mérkőzésnek, hiszen több labdarúgónknak is kisebb sérülésekkel kellett, hogy pályára lépjen.

Szerencsére nem kellett megfeszülni a találkozón, amelyet 30 perc alatt el is döntöttünk. A szünetben három meghatározó játékosunknak pihenőt adtam, hiszen vasárnap ismét szerepelniük kell a Dabas II-ben. 5:0-ás állásnál ezt nyugodtan megtehettem. Amennyire tartottunk a találkozótól, annyira sima lett a vége.

A két Dabas II-es vereség után kellett a vidámság ismét, a felhőtlen hangulatról Kucsván Milán gondoskodott. Ugyan a Czili Bencével nem léptek ma pályára, de a csapattal együtt lélegeztek. 200 viccel készültek, amely feledhetetlen napra sikeredett. 🙂

Jó csapat, jó hangulat, jó közösség és a fiú is kötényt adott, ezt a srácok kérésére bele kellett írnom.

Gratulálok a győzelemhez! Hajrá FC Dabas!”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.03.13 (szombat, 14:00)
Helyszín: Budapest, Ikarus BSE

Ikarus BSE – FC Dabas U19 0:7 (0:5)

Gól: Gáspár Zs (1′), Kucsván M (13′), Gáspár Zs (17′), Kucsván M (29′), Lukasik D P (37′), Lukasik D P (60′), Farkas Zs (60′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK