Szerda késő délután került megrendezésre az ősz folyamáról elhalasztott FC Dabas II - Örkény SE Megye I. osztályú rangadó. Jól indult számunkra az összecsapás, mivel Fodor Gergely révén már a 13. percben meg tudtuk szerezni a vezetést (1:0).

HÍREK: FC DABAS II

FC Dabas II - Örkény SE (1:3)

A listavezető ezúttal jobbnak bizonyult

Szerda késő délután került megrendezésre az ősz folyamáról elhalasztott FC Dabas II – Örkény SE Megye I. osztályú rangadó.

Jól indult számunkra az összecsapás, mivel Fodor Gergely révén már a 13. percben meg tudtuk szerezni a vezetést (1:0). Sajnos örömünk azonban csupán 10 percig tarthatott, mivel a vendég csapat rutinos nagy öregje, az egykoron az FC Dabast is góljaival erősítő Wrábel József kiegyenlített (1:1). Az első félidőben több találat már nem esett, így lényegében minden kezdődhetett elölről a második játékrész elejétől.

A második félidő azonban már nem alakult olyan jól, mint ahogy az első indult. Tóth Attila 49. és 69. percben szerzett találatai ugyanis döntőnek bizonyultak. Sajnos a cserék ellenére sem sikerült újabb találatot elérnünk, így végül 3:1 arányban a listavezető győzelmével zárult a hétközi összecsapás.

Folytatás vasárnap, szintén hazai pályán a 9. helyezett Albertirsai SE ellen.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.03.10 (szerda, 18:30)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas II – Örkény SE 1:3 (1:1)

Gól: Fodor G (13′) ill. Wrábel J (23′), Tóth A (49′), Tóth A (69′)

FC Dabas II: Tóth R (1)  – Danyis A (4), Kovalik R (5), Czili B (7), Rutterschmid R (8), Kicska T (13), Kucsván Milán (15), Sztancsik A (18), Fehér Á (19), Kucsván Martin (20), Fodor G (22)

Csere: Petrányi J (99), Talapka I (2), Farkas Cs (6), Gáspár Zs (9), Pekker G L (11), Lukasik D P (14), Farkas Zs (16)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK