Újabb győzelemmel immár két pontra a listavezető. Második bajnoki mérkőzésünkre Dunaharasztin került sor, hisz a Taksony csapata, bérlőként a szomszédos település pályáját használja. A téli szünetben alaposan kicserélődő hazaiak fiatalos lendületükkel igyekeztek minket megzavarni, mi pedig kombinatív játékokkal próbálkoztunk, ám a kemény talajú pálya ezt megnehezítette számunkra.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

Taksony SE - FC Dabas (1:2)

Újabb győzelemmel immár két pontra a listavezető

Második bajnoki mérkőzésünkre Dunaharasztin került sor, hisz a Taksony csapata, bérlőként a szomszédos település pályáját használja.

A téli szünetben alaposan kicserélődő hazaiak fiatalos lendületükkel igyekeztek minket megzavarni, mi pedig kombinatív játékokkal próbálkoztunk, ám a kemény talajú pálya ezt megnehezítette számunkra. Szerencsére az első gólokat így is mi szereztük, hisz a mezőnyfölényünk két ízben is góllá érett. Először Márton Dávid védők mögé ívelt labdáját Vladul Stefan fejelte a kapuba (0:1), majd 12 percre rá Vladul ismét betalált, most egy jobbról jövő beadást, Földes Milán centerezését fejelte a léc alá csatárunk (0:2). Sajnos több nagy lehetőséget is elhibáztunk, és ahogy lenni szokott ez megbosszulta magát, a félidő lefújása előtt egy kontrából szépíteni tudott ellenfelünk, így 1:2-es eredménnyel vonultak az öltözőbe a csapatok.

A második félidőben már kevesebb esemény történt, a végén feltolták a védelmüket is a taksonyiak, ám végül nem változott az eredmény, így sikerült győzelemmel abszolválni a találkozót.

Az éllovas Kecskemét újabb döntetlenjének következtében két pontra megközelítettük őket a tabellán. Folytatás vasárnap 14:30-kor a Kozármisleny csapata ellen, hazai környezetben a Dabas Wellis Sportparkban.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.03.07. (vasárnap, 14:30)
Helyszín: Dunaharaszti

Taksony SE – FC Dabas (1:2)
Gól: Fekete O (45′) ill. Vladul S (30′), Vladul S (42′)

FC Dabas: Kersák, Dudás, Forgács, Márton, Földes, Fritz (Kiss 64′), Lévai (Szabó 72′), Marsa, Busa, Horváth (Biró 85′), Vladul (Kovács 46′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK