Szombat délután lejátszotta harmadik idei bajnoki összecsapását az FC Dabas II. Soros ellenfelünk ezúttal a dobogó legalsó fokán álló Aranyszarvas SE volt. A két csapat között 5 pont volt a különbség a mérkőzést megelőzőleg, így a legfőbb kérdés az volt, egy esetleges győzelemmel fel tudunk-e zárkózni az első három csapat mögé vagy sem.

HÍREK: FC DABAS II

FC Dabas II - ARANYSZARVAS SE (1:4)

A második játékrész döntőnek bizonyult

Szombat délután lejátszotta idei harmadik bajnoki összecsapását az FC Dabas II.

Soros ellenfelünk ezúttal a dobogó legalsó fokán álló Aranyszarvas SE volt. A két csapat között 5 pont volt a különbség a mérkőzést megelőzőleg, így a legfőbb kérdés az volt, egy esetleges győzelemmel fel tudunk-e zárkózni az első három csapat mögé vagy sem.

Az első félidő góltalanságát megtörve, lélektanilag talán a legjobbkor, a 45. percben Rutterschmid Robin révén meg tudtuk szerezni a vezetést (1:0), így bizakodva várhattuk a második játékrész alakulását.

Sajnos túl sok köszönet azonban nem volt a folytatásban. A vendég csapat fordulást követően lényegében öt perc alatt nemhogy ledolgozta a hátrányát, de hirtelen szerzett három találatával lényegében el is döntötte a három pont sorsát (1:3). A 71. percben bekapott negyedik találat pedig már igazából nem is igen osztott vagy szorzott.

A második félidő elején bekövetkezett rövid kihagyás tehát végül nem csupán a mérkőzés végkimeneteléről döntött, hanem alighanem azt is eredményezte, hogy a dobogóról szőtt álmainkról is le kell mondanunk.

A folytatás sem ígérkezik egyszerűnek, mivel szerdán a második helyezett Örkény SE-t látjuk vendégül 16:30-as kezdéssel a Wellis Sportparkban.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.03.06 (szombat, 14:30)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas II – Aranyszarvas SE 1:4 (1:0)

Gól: Rutterschmid R (45′)

FC Dabas II: Petrányi J (1) – Bálint J (2), Danyis A (4), Kovalik R (5), Czili B (7), Rutterschmid R (8), Gáspár Zs (9), Kicska T (12), Kucsván Milán (15), Czili D (19), Kucsván Martin (20)

Csere: Lang Á (3), Farkas Cs (6),  Duhaj Á (10), Pekker G L (11), Lukasik D P (14), Fodor  G (16), Sztancsik A (18)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK