Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a hétvégi Futsal 7 Vége negyeddöntőt követően az alábbi értékelést adta: "U13-as csapatunk vasárnap Törökbálinton volt Futsal 7 Vége fordulón. A négy közé jutás volt a tét. Ellenfeleink a Nagykáta II, az UTE III és a Diósd csapatai voltak. Megint felemás délutánon vagyunk túl.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U13)

LEDŐ LÁSZLÓ

Futsal 7 Vége - Negyeddöntő

Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a hétvégi Futsal 7 Vége negyeddöntőt követően az alábbi értékelést adta:

U13-as csapatunk vasárnap Törökbálinton volt Futsal 7 Vége fordulón. A négy közé jutás volt a tét. Ellenfeleink a Nagykáta II, az UTE III és a Diósd csapatai voltak. Megint felemás délutánon vagyunk túl.

Az első összecsapáson a Nagykáta ellen nagyon jó mérkőzést játszottunk, de sajnos helyzetek sokaságát hagytuk ki, így 1:1-es döntetlen lett a vég. Igaz ellenfelünk nagyon jól játszott és rengeteg Futsal elemet vonultattak fel ellenünk.

A második mérkőzésen az Újpest csapata ellen az első félidőben hibát hibára halmoztunk és ennek eredménye a félidőben 6:1 nem ide. A második játékrészben azonban mintha kicserélték volna a csapatot. Beszorítottuk az ellenfelet és sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, de nem sikerül kihasználni, így sajna 7:2 a vége az Újpest csapatának.

Utolsó meccsünkön csak a győzelem lehetett elfogadható eredmény és emellett reménykedni, hogy Újpest csapata győztesen jön le Nagykáta ellen az utolsó mérkőzésén.

A gyerekek nagyon akartak. Nem játszottunk jól, de végig „darálták” a mérkőzést és 3:1-re megnyertük Diósd ellen a meccset.

Nehéz 30 perc várt ránk, mert nagyon izgalmas volt az utolsó csoportmeccs. Végül sikerült kiszurkolni, és így bejutottunk a négyes döntőbe még akkor is, ha mai napon a szerencse is mellénk állt.

Gratulálok a srácoknak!

Hajrá Dabas!”

10. Pest Megyei U13-as Futsal7vége, II. o., negyeddöntő, I. cs.

2021.03.07 (vasárnap, 12:20)
FC Dabas – Nagykáta SE II 1:1 (1:1)
Gól: Bokros B (12′)
 
2021.03.07 (vasárnap, 13:00)
UTE III – FC Dabas 7:2 (6:1)
Gól: Jozic M (8′), Jozic M (20′)
 
2021.02.27 (vasárnap, 14:15)
Diósdi TC – FC Dabas 1:3 (1:2)
Gól: Bokros B (8′), Pacsirta J Z (15′), Pacsirta J Z (20′)
 
Végeredmény:
1. UTE III
2. FC Dabas
3. Nagykáta SE II
4. Diósdi TC

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK