Majzik Bertalan, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Grund 1986 FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: "A stabilitás miatt 3 belső védővel álltunk fel. Nagyon jól zártuk le a területeket, ellenfelünk nem tudott mit kezdeni ezzel.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U17)

Majzik Bertalan

Grund 1986 FC - FC Dabas U17 (3:2)

Majzik Bertalan, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Grund 1986 FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

A stabilitás miatt 3 belső védővel álltunk fel. Nagyon jól zártuk le a területeket, ellenfelünk nem tudott mit kezdeni ezzel. Labdaszerzéseink után pedig gyors akciókat vezettünk, amiből meg is szereztük a vezetést.

Szinte örülni sem volt időnk. Hiszen a középpályáról egy rosszul hátrapasszolt labdából és egy szöglet utáni figyelmetlenséget kihasználva a hazaiak gyorsan megfordították az eredményt.

A második félidőben nem éreztem annyira veszélyesnek a Grundot, így negyed óra után egy védőt középpályásra cseréltem. Mindent megtettünk az egyenlítés érdekében. A két tizenegyes szituációból a másodikat már be is fújták. Hozzáteszem, ha az elsőnél nem sárgalapig reklamálok, itt is néma maradt volna a játékvezető sípja. Az utolsó 15 percet döntetlenről kezdtük. Volt is lehetőségünk újabb gólt elérni, de ezek kimaradtak. Ahogy lenni szokott, mi kaptunk gólt és az állás már a végéig így is maradt.

Eddigi legjobb meccsünk volt a bajnokságban és végre a legjobb összeállításunkban léphettünk pályára.

Hajrá FC Dabas!”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.03.03 (szerda, 18:30)
Helyszín: Budapest, Szántóföld utcai Sporttelep

Grund 1986 FC – FC Dabas U17 3:2 (2:1)
Gól: Szegedi B M (19′), Becski T (74′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK