Kemenes György, az FC Dabas U9-es korosztályának vezetőedzője a téli felkészülési időszak végéhez közelítve az alábbi beszámolót közölte: "A gyerekek képzését 2021. január 18-val folytattuk, heti három foglalkozással és február 13-tól + egy hétvégi gyakorló játékkal.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U9)

KEMENES GYÖRGY

Beszámoló (U9)

Kemenes György, az FC Dabas U9-es korosztályának vezetőedzője a téli felkészülési időszak végéhez közelítve az alábbi beszámolót közölte:

” A gyerekek képzését 2021. január 18-val folytattuk, heti három foglalkozással és február 13-tól + egy hétvégi gyakorló játékkal.

 A foglalkozásokat a Katolikus Iskola műfüves sátorában, míg a gyakorló játékokat a Wellis Sportpark Sportcsarnokában tarthattuk Klubunk által biztosított színvonalas, mindent kielégítő környezetben.

A célunk Tanulás – Gyakorlás – MOSOLYGÓS arccal! A foglalkozásokon továbbra is a készség és képesség fejlesztése, a koncentrálási idő kitolása és a labdaérzékelés minőségének javítása az elsődleges szempont.

A gyakorló mérkőzéseken új impulzusok érik a gyerkőcöket idegen ellenféllel szemben, idegen közegben, kimozdulva a komfortzónából, hogy láhassuk, versenyhelyzetben hogyan tudják alkalmazni a gyakoroltakat. (Kakucs, Kecskeméti LC, Kiskunlacháza, szombaton pedig a gyömrői gyerekekkel játszunk)

A foglalkozások látogatottsága 99%, csak akkor hiányzik gyerek, ha beteg.

Egy kisfiúnak egészségügyi problémái miatt abba kellett hagynia egy időre a focit, viszont érkezett három új ifjú tehetséges palánta.

A vírushelyzetben nagyon kevés a lehetőségünk új gyerekek megkeresésére, de addig is hirdetünk a Honlapon, a Facebookon, ahol a szülők közreműködését is igényeljük, hogy megosztásaikkal segítsék a toborzást, valamint szórólapozunk az óvodákban, iskolákban. Folyamatban van egy FC DABAS UP Kabala figura életre hívása is!”

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK