Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a Dabas-Gyón FC elleni hétközi bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: "A mérkőzés a várható mederben zajlott. Az volt a kérdés, hogy mikor érkeznek a gólok.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U19)

Szőgyi Tamás

FC Dabas U19 - Dabas Gyón FC (5:0)

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a Dabas-Gyón FC elleni hétközi bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

A mérkőzés a várható mederben zajlott. Az volt a kérdés, hogy mikor érkeznek a gólok. A második félidőben mutatott játék elfogadható volt, bár rengeteg pontatlan megoldás tarkította a mérkőzést a részünkről, amely a játékunk folytonosságát akadályozta.

Dicsérni kell ellenfelünket is, hiszen próbálta megszervezni a védekezését, ahol a végjátékoknál megnehezítették a dolgunkat. Állták a sarat becsülettel. Ugyan felbillent a pálya a második játékrészben, azonban a helyzeteink töredéke lett csak értékesítve.

18 évesen bemutatkozott élete első futball mérkőzésén Náchlik Dávid, amelyhez gratulálok. Sok változtatási lehetőségünk nem volt a rövid kispadunk miatt, szerencsére nem is igényelt a mérkőzés sokat. Az utolsó 20 percre kellett mindössze elengednünk a 4 védős rendszert, s átállnunk háromra, de ez is csak formaiság volt a Dávid játéklehetőségének a biztosítására.

Ez volt a 7. győzelmünk ez zsinórban, reméljük, hogy továbbra is kitart a jó szériánk. Gratulálok a győzelemhez, s további sok sikert kívánok a Dabas Gyónnak!

Hajrá FC Dabas!”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.03.03 (szerda, 18:30)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas U19 – Dabas Gyón FC 5:0 (2:0)

Gól: Czili B (20′), Czili B (24′), Lukasik D P (61′), Talapka I (69′), Lukasik D P (79′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK