Győzelem a 2021-es év első bajnokiján. A Körösladányi MSK csapata látogatott hozzánk vasárnap délután a Wellis Sport Parkba. Riválisunk a mérkőzés elejétől kezdve kemény ellenfélnek bizonyult. Az első találatot nekik is sikerült megszerezni, hisz a 39. percben egy gyönyörű kapásgóllal át is vették a vezetést (0:1).

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas - Körösladányi MSK (3:2)

Győzelem a 2021-es év első bajnokiján

A Körösladányi MSK csapata látogatott hozzánk vasárnap délután a Wellis Sport Parkba. Riválisunk a mérkőzés elejétől kezdve kemény ellenfélnek bizonyult. Az első találatot nekik is sikerült megszerezni, hisz a 39. percben egy gyönyörű kapásgóllal át is vették a vezetést (0:1).

A szünet mindenképpen jót tett a srácoknak, fordult egyet a játék képe és ez szerencsére gólokban is megmutatkozott. Előbb Forgács Andrást rántották le a tizenhatoson belül, a jól megérdemelt büntetőt Vladul Stefan rúgta a kapuba (1:1), majd jó 20 percre rá csatárunk egy gólpasszt is kiosztott, hisz Kovács Péter előretörését Vladul centerezte Busa Bence elé, aki a hosszút kilőve már vezetéshez juttatta csapatunkat (2:1). Végül a 84. percben Marsa szögletét Forgács fejelte a kapuba (3:1), ám a ladányiak még a végén kozmetikázni tudtak az eredményen (3:2), de maradt a dabasi siker, így győzelemmel indítottuk a 2021-es évet.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.02.28. (vasárnap, 14:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – Körösladányi MSK 3:2 (0:1)
Gól: Vladul S (51′), Busa B (73′), Forgács A (84′)

FC Dabas: Kersák, Dudás, Forgács, Márton, Földes (Kiss 67′), Fritz, Lévai (Kovács 67′), Marsa, Erdős, Busa (Horváth 84′), Vladul (Takács 86′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK