Magabiztos győzelemmel rajtolt kettes csapatunk. Szombat kora délután az FC Dabas II számára is elérkezett az idei első tétmérkőzés ideje. Első ellenfelünk az Üllő SE volt. Az első félidőben még kicsit csikorgott a gépezet, ennek ellenére mégis magabiztos, 2:0 arányú vezetés birtokában készülődtünk a szünetre.

HÍREK: FC DABAS II

FC Dabas II - Üllő SE (5:2)

Magabiztos győzelemmel rajtolt kettes csapatunk

Szombat kora délután az FC Dabas II számára is elérkezett az idei első tétmérkőzés ideje. Első ellenfelünk az Üllő SE volt.

Az első félidőben még kicsit csikorgott a gépezet, ennek ellenére mégis magabiztos, 2:0 arányú vezetés birtokában készülődtünk a szünetre. Az Üllő rutinos öreg rókája, Potemkin Károly a félidő végén viszont tett róla, hogy ne dőlhessünk még hátra az első 45 perc végeztével (2:1).

Játékosaink szerencsére felmérték a helyzetet és a második játékrészben szűk tíz perc leforgása alatt újabb három találatot elérve 5:1-es állással várhatta az utolsó fél óra alakulását. A 89. percben ugyan a vendégek még egy újabb találatot elkönyvelhettek, ez azonban érdemben már nem változtatta meg az összecsapás végkimenetelét.

Góljainkon Kucsván Martin (3), Kucsván Milán (1) és Farkas Zsolt (1) osztoztak.

Folytatás jövő szombaton, szintén hazai pályán a 3. helyezett Aranyszarvas SE ellen.

Hajrá Dabas!

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.02.27 (szombat, 14:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas II – Üllő SE 5:2 (2:1)

Gól: Kucsván Martin (15′), Kucsván Milán (35′), Kucsván Martin (56′), Kucsván Martin (58′), Farkas Zs (62′)

FC Dabas II: Petrányi J (1) – Danyis A (4), Kovalik R (5), Czili B (7), Duhaj Á (10), Pekker G L (11), Kicska T (13), Kucsván Milán (15), Sztancsik A (18), Kucsván Martin (20), Fodor G (22)

Csere: Farkas Cs (6),  Gáspár Zs (9), Lukasik D P (14), Farkas Zs (16), Czili D (19), Soltic L (23)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK