Fodor Gergő, az FC Dabas U11-es korosztályának vezetőedzője a hétvégi Grund FC elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: "Vasárnap délelőtt a Grund FC-nél jártunk edzőmeccsen.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U11)

Fodor Gergő

Felkészülési mérkőzés

Fodor Gergő, az FC Dabas U11-es korosztályának vezetőedzője a hétvégi Grund FC elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

Vasárnap délelőtt a Grund FC-nél jártunk edzőmeccsen. Eddig a “nagypályás” edzések elmaradtak, hiszen a Katolikus iskola kézilabda méretű sátrában edzettünk.

Pénteken volt az első kinti edzésünk. Ennek ellenére egy jó meccset sikerült játszanunk a Grund FC ellen. Voltak ugyan hibák bőven, leginkább a védekezésben a helyezkedések és a labdakihozatalok okoztak gondot, de úgy gondolom, hogy pár edzés után a térbeli különbségek rendeződnek mindenkinél és nem lesz ezzel baj.

A támadójátékban viszont voltak jó dolgok, szép gólokat lőttünk, amit a héten gyakoroltunk, a kényszerítőket, azokat jól megcsinálták a fiúk.

Összességében tehát jól nézett ki, igaz van még mit gyakorolni, hova fejlődni, de az első Kiemelt Bozsik Tornáig próbáljuk a hibákat javítani.

Hajrá Dabas!”

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2021.02.28 (Vasárnap)

FC Dabas – Grund FC (10:9)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK