Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a mögöttünk álló felkészülési időszakról az alábbi gondolatait osztotta meg oldalunkkal: "A tavaszra való felkészülést 6 hétre terveztük a szakmai stábbal. Az első szűk hét disznóvágással egybekötött csapatösszetartással kezdődött, valamint a játékosok állapotának felmérésével.

Edzői értékelés (NB III)

SZABÓ ISTVÁN

Beszámoló (Felkészülési időszak)

Szabó István, az NB III-as csapat vezetőedzője a mögöttünk álló felkészülési időszakról az alábbi gondolatait osztotta meg oldalunkkal:

A tavaszra való felkészülést 6 hétre terveztük a szakmai stábbal.

Az első szűk hét disznóvágással egybekötött csapatösszetartással kezdődött, valamint a játékosok állapotának felmérésével. Ez idő alatt több mint 40 edzésen vett részt a csapat, valamint 8 edzőmérkőzés is helyet kapott a naptárban. A játékosok kemény munkát tettek le a mögöttünk álló időszakban, szerencsére a sérülések is elkerültek minket, egyedül Ágoston Donát bajlódik pár hetes izomsérüléssel.

A csapat háza táján nem volt nagy szükség változtatásra, hisz az őszi sikeres szezon és a csapat játéka ezt nem indokolta, de így is volt távozó. Buzás László a több játéklehetőség reményében Taksonyra igazolt, míg rajtunk kívül álló okok miatt Fitos László, akinek sérülése a vírushelyzet által a műtétek elhalasztása miatt jelenleg nem tud a csapat rendelkezésére állni, valamint Sándli Márk, aki a civil életet nem tudta már összeegyeztetni a dabasi futballal, így Maglódra távozott, így az ő pótlásukat meg kellett oldanunk. Busa Bence Szegedről, a kecskeméti nevelésű Kovács Péter Kerekegyházáról és legutóbb Szabó László csatlakozott hozzánk Tiszakécskéről.

A célunk továbbra is az tavaszra is, hogy minél előbb végezzünk a tabellán, a dobogón maradás egy nagyszerű dolog lenne, valamint nagyon fontos, hogy továbbra is a dabasi fiataloknak lehetőséget tudjunk adni. Szeretnénk, ha a nézők visszatérnének a lelátókra, szeretnénk nekik minőségi játékot bemutatni, mind védekezésben mind támadásban, valamint hogy a csapat egységében és részeiben is tovább fejlődjön.”

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK