Majzik Bertalan, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a téli felkészülési munka végeztével az alábbi beszámolót közölte: "Január 4-én kezdtük el az edzéseket, heti 5 alkalommal. Mivel 4 mérkőzésünk elmaradt az ősszel, ezért gyakorlatilag egy hónap jutott a felkészülésre.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U17)

Majzik Bertalan

Beszámoló (U17)

Majzik Bertalan, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a téli felkészülési munka végeztével az alábbi beszámolót közölte:

Január 4-én kezdtük el az edzéseket, heti 5 alkalommal. Mivel 4 mérkőzésünk elmaradt az ősszel, ezért gyakorlatilag egy hónap jutott a felkészülésre. Sajnos a lekötött edzőmérkőzéseink az időjárás, vagy a Pest a megyei Futsal 7 Vége miatt elmaradtak.

A munkát, amit elterveztünk, azt viszont maximálisan sikerült elvégeznünk. Az egyesület jóvoltából mindenki új felszereléssel gazdagodott. Egy játékossal sikerült megerősíteni keretünket. A Szent István csapatától érkezett hozzánk Berkes József.

Két vereség után sikerült javítanunk mérlegünkön és azt követően egy győzelemmel avattuk fel új mezünket a Dabas-Gyón ellen.

Hajrá FC Dabas!”

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK