Kucsván István, az FC Dabas U14-es korosztályának vezetőedzője a téli felkészülési időszak végéhez közelítve az alábbi beszámolót közölte: "U14-es csapatunk január 13-án kezdte meg az idei évben a felkészülést. Ez idő alatt közel 30 foglalkozás van mögöttünk.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U14)

KUCSVÁN ISTVÁN

Beszámoló (U14)

Kucsván István, az FC Dabas U14-es korosztályának vezetőedzője a téli felkészülési időszak végéhez közelítve az alábbi beszámolót közölte:

U14-es csapatunk január 13-án kezdte meg az idei évben a felkészülést. Ez idő alatt közel 30 foglalkozás van mögöttünk. Istennek hála, az időjárás kegyes volt hozzánk és vezetőségnek hála kitűnő körülmények között tudunk készülni a céljaink elérése érdekében. Ebben a fél évben elsődleges célként a nagypályás labdarúgásra való átállást tűztük ki, amiben a korosztály játékosai partnerek és egy-két esettől eltekintve lelkesen járnak edzésre.

Új sportruházatot kaptak a srácok, amiért köszönet a vezetőségnek és úgy látom, hogy az edzésre való utazás is megoldásra talált. Remélem, hogy ebben a félévben minél több tudást magukban tudnak szippantani a játékospalánták és egy jó közösséget kialakítva tudunk küzdeni az újabb célok felé.

A köszönet természetesen a szülőknek is jár.

Hajrá Dabas!”

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK