Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a Testvériség-Újpalota SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: "Szimpatikus játékot mutatott be a Testvériség, akik partnerek voltak a játékban.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U19)

Szőgyi Tamás

Testvériség-Újpalota SE - FC Dabas U19 (0:4)

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a Testvériség-Újpalota SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

Szimpatikus játékot mutatott be a Testvériség, akik partnerek voltak a játékban.

Két nagy lehetőségük volt az első 20 percben, ahol mindjárt a kezdés után Petrányi Józsi ziccert fogott, s 2:0-ás vezetésünknél büntetőt hibáztak a hazaiak. Az első játékrészben jól mozgattuk a széleinket, s szebbnél szebb támadásokat vonultattunk fel. Ismét tudtunk szögletből gólt szerezni, amely szép sorozat folytatása.

A második félidőre ellenfelünk létszámhátrányba került, egy kiugratást követően Gáspár Zsombort buktatták ajtó ablak helyzetben, ahol jogos volt a kiállítás még a szünet előtt. Nagy nyomást helyeztünk ismét ellenfelünkre, s sikerült hamar 4 gólos előnyre tenni szert. Innentől kezdve elengedtük a meccset, s átadtuk a területet nekik. Látszott a csapaton a fáradtság, így sok értelme nem lett volna már hajtani Őket, inkább okosan védekezve, próbáltuk elkerülni a felesleges sérüléseket. Nem nézett ki jól az utolsó 15 perc, de a jelenlegi helyzetben megelégedtem a kontrákkal.

Bő egy hónap alatt szereztünk annyi pontot, mint összesen ősszel, azonban most kezdődik a neheze, hiszen hétvégén már vár ránk a felnőtt megmérettetés, valamint sűrűsödnek a hétközi fordulók is.

Gratulálok a győzelemhez! Hajrá FC Dabas!”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.02.25 (csütörtök, 19:45)
Helyszín: Budapest, Szántóföld utcai Sporttelep

Testvériség-Újpalota SE – FC Dabas U19 0:4 (0:2)

Gól: Lukasik D P (15′), Farkas Zs (20′), Kucsván M (47′), Kucsván M (55′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK