Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a hétközi VASAS-Kubala Akadémia elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "Csütörtök délután a VASAS - Kubala Akadémia csapatával játszottunk edzőmérkőzést a Wellis Sportparkban.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U13)

LEDŐ LÁSZLÓ

FC Dabas U13 - VASAS-Kubala Akadémia (0:10)

Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a hétközi VASAS-Kubala Akadémia elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

Csütörtök délután a VASAS – Kubala Akadémia csapatával játszottunk edzőmérkőzést a Wellis Sportparkban.

A mérkőzés nehézsége az volt, hogy ellenfelünk kérésére nagy pályára játszottunk. Ezen az összecsapáson megtapasztaltuk testközelből, milyen egy MLSZ U13-as bajnokságban szereplő csapat ellen játszani, mindezt úgy, hogy mi még most kezdtük el a 4 védős rendszert tanulni a 8+1 bajnokságban.

A mérkőzésről egy pár észrevétel. Az első harmadban megilletődötten, pontatlanul játszottunk. Ellenfelünk minden hibáinkat kihasználta (0:5).

A második harmadban már kicsit bátrabban, fegyelmezettebben próbáltunk játszani, aminek egy két szép labdakihozatal és támadás volt eredménye. Helyzetünk is volt, de azokat sajnos elpuskáztuk. Ellenfelünk ebben az időszakban csak két további gólt tudott rúgni. (0:7).

A harmadik harmadban egységesek voltunk, de nagyon pontatlanok lettünk megint. Nagyon sok eladott labdánk volt, igaz már lehetett látni, hogy kezdünk fáradni. Még kaptunk három további gólt, így a vége 10:0 lett a Vasas csapatának.

Összességében hasznos mérkőzést játszottunk, mert fel tudtuk mérni, hogy hol is tartunk a képzésben. Sokat kell még dolgozni ahhoz, hogy erre a szintre léphessünk, és most nem csak a nagypályára gondolok.

Úgy gondoljuk, hogy kellenek az ilyen megmérettetések, mert ebből lehet tanulni és fejlődni.

A mérkőzést egy közös uzsonnázással és egy meleg tea kíséretével zártuk le. Köszönjük a szülők segítségét, valamint Cserneczki Andreának, hogy felvette a mérkőzést, hasznos lesz mikor kielemezzük majd a közeljövőben.

Hajrá Dabas!”

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2021.02.24. (Csütörtök)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas U13 – VASAS-Kubala Akadémia (0:10)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK