Győzelemmel zártuk a felkészülést. Vasárnap 11 órai kezdettel a Gyöngyösi AK együttesét fogadtuk, hazai pályán, illetve most már a jövő heti bajnoki mérkőzésre készülve, füves környezetben. A keleti csoportos ellenfelünk jó játékot képviselt, tetszetősen futballoztak. A mérkőzés nagy részében kiegyenlített játék folyt, ám csapatunk jutott előnyhöz.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas - Gyöngyösi AK (2:1)

Győzelemmel zártuk a felkészülést

Vasárnap 11 órai kezdettel a Gyöngyösi AK együttesét fogadtuk, hazai pályán, illetve most már a jövő heti bajnoki mérkőzésre készülve, füves környezetben. A keleti csoportos ellenfelünk jó játékot képviselt, tetszetősen futballoztak.

A mérkőzés nagy részében kiegyenlített játék folyt, ám csapatunk jutott előnyhöz. Kovács Péter remek indítását Vladul Stefan váltotta gólra, majd a második félidőben is folytattuk ezt a sorozatot annyi különbséggel, hogy most Kovács Péter bal lábas lövése utáni kipattanót vágta a kapuba Vladul, így ha nem is közvetve, de két gólban játszottak közre egymással támadóink. A találkozó végére a gyöngyösiek is feljebb merészkedtek és egy megpattanó lövéssel szépíteni tudtak, ám többre nem futotta az erejükből, így maradt a 2:1-es dabasi győzelem.

Lezárult csapatunk téli felkészülése, amelyen ugye nem is feltétlen az eredmény volt a fontos, de összegezve azokat, 4 győzelem, 2 döntetlen és 2 vereség, valamint 12:8-as gólarány lett a mérlegünk. A bajnoki nyitányra vasárnap 14 órai kezdettel kerül sor a Dabas Wellis Sportparkban, ahol a Körösladány csapatát fogadjuk majd, egyenlőre sajnos még mindig zárt kapuk mögött.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2021.02.21. (vasárnap, 11:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – Gyöngyösi AK (2:1)
Gól: Vladul S (2)

FC Dabas: Kersák, Dudás, Forgács, Márton (Sziklási), Földes (Kiss), Fritz (Biró), Lévai, Marsa (Horváth), Erdős, Kovács (Takács), Vladul

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK