Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a Gödöllői SK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: "Sikerült megleckéztetni magunkat. Ellenfelünk már 2:0 arányban vezetett a 35. percben, kissé tartalékosan,

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U19)

Szőgyi Tamás

Gödöllői SK - FC Dabas U19 (2:4)

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a Gödöllői SK elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

Sikerült megleckéztetni magunkat. Ellenfelünk már 2:0 arányban vezetett a 35. percben, kissé tartalékosan, ahol szinte nem voltunk a pályán. Rengeteg egyéni hiba, s több esetben lélektelen játék jellemzett minket.

Szünetben rendbe kellett rakni pár játékost, mert nem a megfelelő tisztelettel és alázattal léptek a pályára, amely elfogadhatatlan volt a számomra, tudván azt, hogy mennyi munka van mögöttünk.

Sikerült nyomást helyezni a labdarúgóinkra, s hirtelen tűzben égtek, s olyan második félidőt produkáltak, amellyel megérdemelten fordítottuk meg az eredményt. Mentálisan azt is fel tudtuk dolgozni, hogy 2:0-ás hátrányban büntetőt hibáztunk, s gólokat érvénytelenítettek ellenünk.

Óriási különbség volt a két játékrész között. Mondhatni azt is, hogy csaltuk a futballt 45 percen keresztül. Ilyen szélsőségek nem fordulhatnak elő többet, szerencsére fizikálisan fel vagyunk készülve annyira, hogy ha kell, a 90. percben döntsük el a mérkőzést. A második félidőben mutatott játék olyannyira volt extra, mint amilyen pocsék az első.

Gratulálok a győzelemhez! Dolgozni szerényen, halkan és keményen!

Hajrá FC Dabas!”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.02.20 (szombat, 12:00)
Helyszín: Gödöllő, Szűcs Lajos Sportcentrum

Gödöllői SK – FC Dabas 2:4 (2:0)

Gól: Lukasik D P (64′), Czili B (71′), Kucsván M (76′), Czili B (81′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK