Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a szombati Grund 1986 FC elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "U13-as korosztályunk ezúttal a Grund FC csapatát látta vendégül szombat délelőtt.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U13)

LEDŐ LÁSZLÓ

FC Dabas U13 - Grund 1986 FC (1:2)

Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a szombati Grund 1986 FC elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

” U13-as korosztályunk ezúttal a Grund FC csapatát látta vendégül szombat délelőtt.

Nagyon jó mérkőzést játszottunk. Ellenfelünk szervezetten próbált játszani, zárt védekezésből nagyszerű kontrákat vezettek. A mi játékunkról csak annyit, hogy amit megbeszéltünk, azt nagyrészt meg is valósítottuk. A mai összecsapáson megpróbáltuk a 4 védős rendszert, kisebb sikerrel. Sajnos a védekezésből, helyezkedési hibák miatt nem tudtunk átváltani támadásba. De ez természetes, mert mindössze csupán két hete tanuljuk ezt a rendszert.

Pozitívum is volt a mai mérkőzésen. Mindenki nagyon akart, és ha a labdabirtoklást nézem, akkor a mi akaratunk érvényesült. Sajnos a focit gólra játsszák, és mivel a kidolgozott helyzeteinket kihagytuk, illetve ellenfelünk kapusa nagyszerűen védett, így a mai napon a szintén jól játszó Grund csapata két szép kontrával eldöntötte a mérkőzést.

Azonban ezúttal sem az eredmény volt az elsődleges. Büszke vagyok mindenkire, mert megpróbálták visszaadni azt, amit gyakorlunk és amit szeretnénk játszani.

Gratulálok srácok! Hajrá Dabas!”

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2021.02.20. (Szombat)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas U13 – Grund 1986 FC (1:2)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK