Majzik Bertalan, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Monor SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: "Sajnos ma nem játszottunk jól, természetesen azt is meg kell említeni, hogy egy jobb játékerőt képviselő csapattal találkoztunk.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U17)

Majzik Bertalan

FC Dabas - Monor SE (0:4)

Majzik Bertalan, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a Monor SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

Sajnos ma nem játszottunk jól, természetesen azt is meg kell említeni, hogy egy jobb játékerőt képviselő csapattal találkoztunk.

Voltak helyzeteink, amik azonban rendre ki is maradtak. A vendégeknek előtt nagyobb lehetőségeik adódtak, viszont ezek is kimaradtak vagy kapusunk védett bravúrral. Két szögletből mégis gólt kaptunk, pedig erre azért fel lehet készülni.

A második játékrész is így folytatódott. Volt egy tizenegyes gyanús szituációnk, ami után a bíró sípja néma maradt. Talán ez még adhatott volna hitet a folytatásra, de ezután közvetlen megkaptuk harmadik szöglet gólunkat, ami mindent eldöntött.

Dolgozunk tovább, de a pontrúgások kivédekezése még mindig gondot okoz. Az ősz folyamán rengeteg gólt kaptunk ilyen helyzetekből.

Itt szeretnénk mielőbbi felépülést kívánni a csapat nevében kapitányunknak, Bujdosó Daninak, aki február elején térdműtéten esett át.

Hajrá FC Dabas!”

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.02.04 (Csütörtök, 18:30)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – Dalnoki Akadémia SE 2:4 (1:1)

Gól: Becski T (33′), Szakter M (53′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK