Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a Monor SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: "Langyos kezdést követően hátrányba kerültünk egy szabadrúgás után.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U19)

Szőgyi Tamás

FC Dabas - Monor SE (3:1)

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a Monor SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

” Langyos kezdést követően hátrányba kerültünk egy szabadrúgás után. Szerencsére gyorsan eszméltünk, s kisebb felállási formák változtatásával stabillá tettük a játékunkat, amely elegendő volt ahhoz, hogy meg tudjuk fordítani az eredményt a mi javunkra.

A második félidőben is komoly mezőnymunka folyt, ahol a szélek lezárása volt a legnagyobb feladatunk. Rengeteg labdát szereztünk, azonban az adok-kapok játékból sok esetben nem tudtuk végig vinni a játékunkat abban a ritmusban, amely a további gólokhoz szükséges lett volna. Ahogy nyílt ki a Monor, s kockáztatott, úgy jöttek el a nagyobbnál nagyobb helyzeteink is, végül a 93. percben sikerült eldönteni végleg a meccset.

A helyzetek alapján megérdemeltük a győzelmet, a játék alapján azonban kiegyenlítődött az erőfölény. Mozgékony, gyors futballt játszottak a vendégek, ahol fel kellett nőnünk a párharcokhoz, s az eddigiektől agresszívabb felfogást kellett felvonultatnunk. Minden meccsen van valami más erény, amelyben dominálnunk kell a győzelemhez, most ez a tényező volt a döntő.

Gratulálok a győzelemhez! Sok sikert kívánok a Monornak, fognak még meglepetést okozni, ebben biztos vagyok.

Hajrá FC Dabas!”

 

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.02.13 (szombat, 16:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – Monor SE (3:1)

Gól: Gáspár Zs (31′), Czili D (39′), Antal B (93′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK