Szombaton 11 órai kezdettel Bicskére látogatott NB III-as első csapatunk. A mérkőzés nagy részében mi tudtunk fölényben játszani, a védekezésünknek köszönhetően az ellenfél mindössze három alkalommal tudott kapura lövésig eljutni, míg mi három alkalommal is megrezdítettük a hazaiak hálóját.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

BICSKEI TC - FC Dabas (0:3)

Újabb győztes felkészülési mérkőzés

Szombaton 11 órai kezdettel Bicskére látogatott csapatunk.

A mérkőzés nagy részében mi tudtunk fölényben játszani, a védekezésünknek köszönhetően az ellenfél mindössze három alkalommal tudott kapura lövésig eljutni, míg mi három alkalommal is megrezdítettük a hazaiak hálóját.

Először Forgács András mesteri mélységi indítását Vladul Stefan váltotta gólra ziccerben (0:1), később Erdős Gábor lesett el felpasszt a kapustól és vágta a léc alá azt (0:2), végezetül az első gólpasszt adó Forgács, egy oldalszabadrúgrás következtében a gólszerzők közé is feliratkozott (0:3), kialakítva ezzel a 0:3-as dabasi vendég sikerrel járó végeredményt.

Jövő héten már bajnoki ritmusban készül csapatunk, így az utolsó felkészülési mérkőzésünk vasárnapra esik, ahol 11 órakor fogadjuk a Gyöngyös csapatát Dabason a Wellis Sportparkban.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2021.02.13. (szombat, 11:00)
Helyszín: Bicske

Bicskei TC – FC Dabas (0:3)
Gól: Vladul S, Erdős G, Forgács A

FC Dabas: Tóth (Kersák), Márton, Forgács, Dudás (Sziklási), Földes (Kiss), Fritz (Biró), Marsa, Lévai, Erdős (Kovács). Busa (Horváth), Vladul (Takács)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK