Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a Grund 1986 FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: "Szenzációs pályán futballoztunk, új műfüves játéktérhez kellett alkalmazkodnunk, amely viszont nem ment olyan könnyen.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U19)

Szőgyi Tamás

Grund 1986 FC - FC Dabas (1:3)

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a Grund 1986 FC elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

Szenzációs pályán futballoztunk, új műfüves játéktérhez kellett alkalmazkodnunk, amely viszont nem ment olyan könnyen.

Fiatal ellenfelünk az első 10 percben keményen letámadott minket, amely tovább fokozta a zavart állapotunkat. Nem hittem a szememnek, olyan futballal rukkoltak elő a hazaiak, amely szemnek is tetszetős, taktikailag is érett és fegyelmezett játékot hozott, s nehéz pillanatokra kényszeritette a csapatunkat. Gyorsan váltanunk kellett, hogy dominálni tudjunk a mérkőzésen, ahol szerencsére a nehéz kezdés után uralni tudtuk a meccset, s a kemény pressing meghozta az eredményt, ki tudtuk használni a hibáit a Grundnak, amely megnyugtató előnyhöz juttatta a csapatunkat. A stabil 4-4-2-es felállás hozott eredményt, elengedve az alap felállásunkat.

A második félidőben egy fejes góllal 3:0-ás előnyt csikartunk ki, amely után kezdtük átadni a területet, s védekezőbb hadrendre rendezkedtünk be. Dicsérni kell a hazaiakat, hiszen még ez után sem adták fel, s kemény ütközetekre kényszerültünk az utolsó percekre is. Most már elhiszem, hogy több labdarúgó közülük külföldi próbajátékra utazik. Ez nem III. osztályú produkció volt, amelyet bemutattak, hanem attól jóval több.

Gratulálok a csapatunknak a győzelemhez, taktika és a korunknál fogva megszerzett tapasztalat volt az, amely felénk billentette a meccset. Sokadik edzőmeccsen vagyunk túl felnőtt csapatok ellen, de egyik sem közelítette meg a mai intenzitást. További sok sikert kívánok a Grundnak.

Hajrá FC Dabas! “

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.02.09 (Kedd, 18:00)
Helyszín: Budapest, Grund 1986 FC

Grund 1986 FC – FC Dabas 1:3 (0:2)

Gól: Gáspár Zs (22′), Lukasik D P (29′), Farkas Zs (69′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK