Kucsván István, az FC Dabas U14-es korosztályának vezetőedzője az Albertirsa elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: "Újabb felkészülési mérkőzést játszott hétvégén az FC Dabas U14-es csapata. Az ellenfél ezúttal az Albertirsa U15 volt.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U14)

KUCSVÁN ISTVÁN

Felkészülési mérkőzés: FC Dabas U14 - Albertirsa SE U15 (6:1)

Kucsván István, az FC Dabas U14-es korosztályának vezetőedzője az Albertirsa elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

” Újabb felkészülési mérkőzést játszott hétvégén az FC Dabas U14-es csapata. Az ellenfél ezúttal az Albertirsa U15 volt.

Ahogy említettem az előző bejegyzésben, az U14-es korosztály a Pest megyei 3/4 pályás bajnokságban szerepel, de mi úgy kezdtük el ezt az évet, hogy a nagypályás bajnokságra készülnek a srácok. Ennek megfelelően csak nagypályás felkészülési mérkőzéseket játszunk. A mostani is egy ilyen összecsapás volt.

A Srácok megfelelő hozzáállással, időnként jó játékkal, szép támadásokat vezetve próbáltak teljesíteni, ami a mérkőzés végére gólokban is megmutatkozott. Készülünk tovább, gratulálok a srácoknak és köszönjük a szülőknek a támogatást.

Hajrá Dabas!”

Esemény: Felkészülési mérkőzés

FC Dabas U14 – Albertirsa SE U15 (6:1)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK