Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a Lakitelek elleni idegenbeli felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "Vasárnap Lakitelekre látogatott U13-as csapatunk. Idei első füves pályás edzőmérkőzésünk volt.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U13)

LEDŐ LÁSZLÓ

Lakitelek TE - FC Dabas (2:5)

Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a Lakitelek elleni idegenbeli felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

” Vasárnap Lakitelekre látogatott U13-as csapatunk. Idei első füves pályás edzőmérkőzésünk volt. A srácok meglepődtek, de átbeszéltük mire kell elsősorban figyelni és ha saját játékunkat játsszuk, akkor minden rendben lesz.

A hazai csapat a mérkőzés elején próbált letámadni, de ezt sok mozgással és labdajáratással ellensúlyoztuk. Egy szép akció végén gyorsan vezetéshez jutottunk, amit még kettő követett az első harmadban.

A második harmad elején elhittük, hogy itt bármit csinálhatunk. Pontatlanok lettünk, védekezésünk szellős lett. Ennek meg is lett az eredménye, két gólt kaptunk és ezzel fel is hoztuk az ellenfelünket.

Az utolsó harmadra megint rendeztük sorainkat és stabillá tettük a védekezést, aminek az lett a vége, hogy sorra dolgoztuk ki a helyzeteket, amiből kettőt érvényesítettünk és ezzel 5:2-re megnyertük a mérkőzést.

A hazai csapat kellemes meglepetéssel (tea és zsíros kenyér) vendégelt meg minket a mérkőzés után. Emellett Ország Máte nagymamája sütött a csapatnak almás pitét, amit a csapat meg is köszönte a nagyinak!

Összességében ismét hasznos edzőmérkőzésen vagyunk túl, mert a negatív dolgok mellett több jó dolgot láttam és megtapasztalhattuk újra a füves pálya buktatóit is.

Hajrá Dabas!”

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2021.02.07. (Vasárnap)
Helyszín: Lakitelek

Lakitelek TE – FC Dabas U13 (2:5)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK