Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a 4. fordulóból elhalasztott Dalnoki Akadémia SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: "A három pontot itthon tartottuk. Jó állapotban vagyunk, azonban még két hét kell a teljes felkészülésünkhöz, hogy minden a helyére kerüljön, s a regeneráció és a frissítés terén is elérjük a megfelelő szintet.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U19)

Szőgyi Tamás

FC Dabas - Dalnoki Akadémia SE (5:1)

Szőgyi Tamás, az FC Dabas U19-es korosztályának vezetőedzője a 4. fordulóból elhalasztott Dalnoki Akadémia SE elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

” A három pontot itthon tartottuk. Jó állapotban vagyunk, azonban még két hét kell a teljes felkészülésünkhöz, hogy minden a helyére kerüljön, s a regeneráció és a frissítés terén is elérjük a megfelelő szintet.

Gratulálok a fiúknak, rengeteget dolgoznak, január 4. óta három pihenő napunk volt mindössze, ennek az időszaknak remélhetőleg elégnek kell lenni ahhoz, hogy a hátralévő 36 bajnoki meccset le tudjuk játszani stabilan, megingás nélkül.

Igyekszünk olyan felépített játékot bemutatni minden meccsen, amelyre épülnek az edzéseink. Ez rengeteg energiát emészt fel edzői szempontból is, amelyre büszkék lehetünk. Remélem, hogy látható ez más szemszögből is. Önbizalommal teli, mentálisan erős, értékes játékosaink vannak ezen a szinten.

Gratulálok a srácoknak a győzelemhez!

Hajrá FC Dabas! “

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.02.06 (Szombat, 14:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – Dalnoki Akadémia SE 5:1 (4:1)

Gól: Lukasik D P (2′), Pully Z (36′ – öngól), Kucsván M (41′), Gáspár Zs (42′), Farkas Zs (73′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK