Majzik Bertalan, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a napokban bepótolt Dalnoki Akadémia elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte: "Agresszív letámadással, feltolt védekezéssel megleptük ellenfelünket.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U17)

Majzik Bertalan

FC Dabas U17 - Dalnoki Akadémia SE (2:4)

Majzik Bertalan, az FC Dabas U17-es korosztályának vezetőedzője a napokban bepótolt Dalnoki Akadémia elleni bajnoki mérkőzést követően az alábbi értékelést közölte:

Agresszív letámadással, feltolt védekezéssel megleptük ellenfelünket. Próbáltuk járatni a labdát és széleken mögéjük kerülni. Sajnos egy előrevágott labdából megszerezték a vezetést (0:1), de egy szép akció végen megítélt jogos büntetőből sikerült egyenlítenünk (1:1).

A második félidőben ott folytattuk, ahol abbahagytuk. Egy oldalszabadrúgásból megszereztük a vezetést (2:1). Sajnos nem sokáig tartott az örömünk, mert 10 perc múlva már újra döntetlen volt az állás (2:2). Próbáltam cserékkel frissíteni, de már a középpályás védekezésünk nem volt annyira agresszív. Sokszor sikerült a vendégeknek rávezetni a védelmünkre a labdát, amiből két további gólt sikerült szerezniük (2:4).

A vereség ellenére nagyon sok pozitívumot láttam. Amit a felkészülés alatt gyakoroltunk, letámadás, labdakihozatal azokat ma visszakaptam. Nyilván voltak hibáink, de srácok számára is visszaigazolás, hogy előrefele is lehet védekezni. Ez nekem és nekik is jobban tetszett. Látják és értik mit és miért csinálunk edzésen, így már nem csak a védekezésre koncentrálunk a mérkőzés túlnyomó részében.

Készülünk és megpróbáljuk javítani hibáinkat, hogy megszerezzük első győzelmünket.

Hajrá FC Dabas! “

Esemény: Bajnoki mérkőzés
Időpont: 2021.02.04 (Csütörtök, 18:30)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – Dalnoki Akadémia SE 2:4 (1:1)

Gól: Becski T (33′), Szakter M (53′)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK