Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a csütörtöki SZTK elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta: "U13-as csapatunk a mai napon Szigetszentmiklósra látogatott el. Játékoskeretünk sajnos sérülések és betegségek következtében igen szűk volt. Ez azonban a mai teljesítményünkön szerencsére nem látszott.

EDZŐI ÉRTÉKELÉS (U13)

LEDŐ LÁSZLÓ

SZTK - FC Dabas (0:4)

Ledő László, az FC Dabas U13-as korosztályának edzője a csütörtöki SZTK elleni felkészülési mérkőzést követően az alábbi értékelést adta:

” U13-as csapatunk a mai napon Szigetszentmiklósra látogatott el. Játékoskeretünk sajnos sérülések és betegségek következtében igen szűk volt. Ez azonban a mai teljesítményünkön szerencsére nem látszott. 3×25 percet játszottunk ismét.

Az első harmadban kapkodóan és nagyon pontatlanul játszottunk. Védekezésünk ugyan meg volt, de nagyon gyorsan akartunk a kapu elé érni, ami viszont nem nagyon sikerült.

A szünetben elmondtam, hogy nyugodtan játszunk, és járassuk meg a labdát és abból próbáljuk megtalálni az ellenfelünk védelmében a réseket. Egy labdakihozatal után meg is csinálták a srácok. Jozic Márkó nagyszerűen ugratta ki Dóri Andrist, aki pedig szépen elpasszolta a kapus mellett a labdát (1:0). Ellenfelünk próbált egy kicsit agresszívabban letámadni, de álltuk a támadásaikat. Ráadásul mielőtt ellenfelünk elhitte, hogy sikerül szépíteni Jozic Márkó 18 méterről a bal felső sarokba lőtte a megítélt szabadrúgást, amivel máris 2:0 lett ide. A második harmad közepén szinte mindenki együtt mozgott a pályán és szépen járattuk is a labdát, ezzel pedig nem is tudott a hazai csapat mit kezdeni.

A harmadik harmadban már látszott, hogy fáradunk, de mindig volt egy két fiú, aki átlendítette a társakat a nehézségeken. Egy szép kontra végén Szabó István megszerezte harmadik gólunkat, ami neki az U13-as csapatban az első volt pályafutása során! Végül Jozic Markó beállította a 4:0-ás végeredményt egy szép egyéni akció végén.

Összegezve a látottakat, amit megbeszéltünk azt maximálisan végrehajtották és vissza is adták a srácok, amihez gratulálok nekik, de legfőképp ahhoz, hogy a mai napon minden 2009-es születésű játékosunk felszabadultan és jól játszott.

Hajrá Dabas!”

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2021.02.04. (Csütörtök)
Helyszín: Szigetszentmiklós

SZTK – FC Dabas U13 (0:4)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK