Csapatunk lejátszotta negyedik edzőmérkőzését is. A csoport riválisunkat láttuk vendégül, bár hosszú utat nem kellett megtenniük, hisz a szomszédos Dabas-Gyón volt az ellenfelünk. A bajnoki meccsek parázs hangulatához híven ez az összecsapás is a kemény párharcokról szólt.

HÍREK: FC DABAS (NB III)

FC Dabas - Dabas-Gyón FC (2:0)

Győzelem a Dabas-Gyón ellen

Csapatunk lejátszotta negyedik edzőmérkőzését is. A csoport riválisunkat láttuk vendégül, bár hosszú utat nem kellett megtenniük, hisz a szomszédos Dabas-Gyón volt az ellenfelünk.

A bajnoki meccsek parázs hangulatához híven ez az összecsapás is a kemény párharcokról szólt. A mérkőzés kiegyenlített mederben folyt, ám a végére nekünk sikerült fölénybe kerülnünk. Mindkét félidő tartogatott gólt számunkra, előbb Erdős Gábor lépett ki ziccerben és passzolta higgadtan a gyóni kapus mellett a kapuba a labdát, majd a második játékrészben Ágoston Donát lőtte ki a hosszút, így kialakítva 2:0-ás végeredményt.

Csapatunknak kemény hete van, hisz napi két edzéssel készül, amolyan edzőtábor jelleggel, a hét zárásaként pedig a Keleti csoportban vitézkedő Ceglédi VSE együttesét fogadjuk, szintén hazai környezetben szombaton 10 órakor.

Hajrá Dabas!

Esemény: Felkészülési mérkőzés
Időpont: 2021.02.03. (szerda, 17:00)
Helyszín: Dabas, Wellis Sportpark

FC Dabas – Dabas-Gyón FC 2:0 (1:0)
Gól: Erdős G, Ágoston D

FC Dabas: Kersák (Tóth), Földes (Kiss), Dudás (Sziklás), Forgács (Kucsván Milán), Márton, Erdős (Takács), Horváth (Marsa), Lévai (Ágoston), Fritz (Czili), Busa (Bíró), Vladul (Kovács)

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK

HAJRÁ DABAS!

TOVÁBBI HÍREINK

HÍRKATEGÓRIÁK

MLSZ ADATBANK